• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

    Β.Πούτιν: Δεν βλέπετε ότι ο κόσμος οδηγείται σε ένα σημείο δίχως επιστροφή; - ΒΙΝΤΕΟ

    Αποφασιστική ομιλία του Ρώσου προέδρου που αποσιωπήθηκε από τα δυτικά ΜΜΕ.

    Στο πλαίσιο της Συνόδου των χωρών του Ειρηνικού, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε σαφής προειδοποίηση προς όλες τις πλευρές για την πορεία που παίρνουν τα πράγματα σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και τις συνεχείς προκλήσεις της Δύσης που θα επιφέρουν ένα ολοκαύτωμα.

    Μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας προσπάθησε να ερμηνεύσει την αδικαιολόγητη επιθετικότητα της Δύσης με την αντιπυραυλική ασπίδα αλλά και τις ξεκάθαρες απειλές λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα εδάφη της Ρωσίας.
    "Ας μιλήσουμε στο σημείο αυτό για ένα θέμα που δείχνει να σας απασχολεί. Ας πούμε για τα πυραυλικά συστήματα, αν και αμφιβάλλω αν θα μεταφέρετε με ακρίβεια όλα όσα θα σας πω, στα μέσα ενημέρωσης στα οποία εργάζεστε", είπε ο ίδιος και συνέχισε, "Είχαμε δίκιο, επομένως, όταν λέγαμε ότι εξαπατούν τον κόσμο, προβάλλοντας ψευδείς δικαιολογίες για μια δήθεν ιρανική απειλή. Η μόνη πυρηνική απειλή που υπάρχει βρίσκεται αλλού, και δεν είναι άλλη από το δικό τους σύστημα, στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή το σύστημα αυτό έχει στηθεί, λειτουργεί, και είναι φορτωμένο με πυραύλους".
    Η καυστική ομιλία του εδώ:


    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ