• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

    Εκατομμύρια πολίτες κάλεσαν στις 5 Νοέμβρη τον παγκόσμιο ηγέτη - ΒΙΝΤΕΟ

    Η παγκόσμια διοίκηση των Πεφωτισμένων έχει πάρει εντολή

    να μετατρέψει τον λεγόμενο δυτικό κόσμο σε ένα τεράστιο χαοτικό γκέτο.
    Η φτώχεια στην Δύση έχει αυξηθεί και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με την εισαγωγή μουσουλμάνων εποίκων, οι οποίοι θα κάνουν την ζωή των αστών δυσβάσταχτη.
    Ο δυτικός κόσμος είναι έτοιμος να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

    Η «λύση» στο πρόβλημα θα είναι μία παγκόσμια δικτατορία, την οποία θα ζητά ο λαός, προκειμένου να φύγουν οι «ανίκανοι πολιτικοί», οι οποίοι δεν μπορούν να διαχειριστούν το «προσφυγικό».
    Όλοι θα παρακαλούν να έρθει μια χούντα να τους σώσει.
    Ήδη, η ανατροπή προετοιμάζεται, καθώς εκατομμύρια οπαδοί των Anonymous διαδηλώνουν σε όλον τον κόσμο, με αφορμή το μεγάλο event που οργανώνουν κάθε χρόνο από το 2012, στις 5 Νοεμβρίου, για την επέτειο της Bonfire Night, όταν σημειώθηκε η στάση εναντίον του Βρετανικού Κοινοβουλίου το 1605.
    Παρόμοιες μέρες προετοιμάζονται.
    Οι ακτιβιστές-μέλη του μεγάλου αυτού κινήματος, φορώντας τις μάσκες από την ταινία V for Vendetta, που αποτέλεσε το έναυσμα για την έναρξή του, μάχονται εναντίον της διαφθοράς, της ανισότητας, της λογοκρισίας και του πολέμου, πράγματα τα οποία θα διορθώσει δήθεν η παγκόσμια εξουσία.
    Οι εκδηλώσεις προς τιμή της 5ης Νοεμβρίου από τους Anonymousν πραγματοποιήθηκαν σε 750 πόλεις σε όλον τον κόσμο, σε ένα γεγονός που όμοιό του δεν έχει καταγράψει η ιστορία για το εύρος και την απήχησή του!!!
    Το φετινό θέμα αφορά δήθεν την εναντίωση στους τραπεζίτες και στην αδικία.
    Η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο προειδοποίησε τους διαδηλωτές να παραμείνουν ήσυχοι και να μην προκαλέσουν. Στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, το Περθ, τη Μελβούρνη και σε άλλες πόλεις, η... γιορτή ξεκίνησε, με χιλιάδες Anonymous πολίτες να διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησης, από την οποία ζήτησαν να ανοίξει τις πύλες της χώρας στους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» από τις χώρες της εμπόλεμης ζώνης, ώστε να ξεκινήσουν μία νέα ζωή.
    Όλοι και όλα δουλεύουν για την Νέα Τάξη!
    Η σημαία των Anonymous, όπως βλέπετε, έχει ως σύμβολο τον άγνωστο ηγέτη που έπεται.

    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ