• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

    Αμερικανικές Εκλογές 2016: Ο Ντόναλντ Τραμπ «ξηλώνει» το πουλόβερ της Παγκοσμιοποίησης!

    Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα: Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο άνθρωπος που δεν ήθελε η Νέα Τάξη Πραγμάτων – Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr που εδώ και μήνες είχε επισημάνει τη νίκη του Τραμπ – Πανικός στα «κοράκια» των αγορών που ελέγχουν τους λαούς
    Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν γκρέμισε απλώς τους δημοσκόπους και τους γκαλοπατζήδες που τον έφερναν χαμένο πριν ακόμα κλείσουν οι κάλπες. Η τεράστια ανατροπή που έλαβε χώρα σήμερα, δικαιώνει δημοσιογραφικά το Newsbomb.gr που εδώ και μήνες είχε προβλέψει την επικράτηση του Τραμπ έναντι της Κλίντον.
    Δεν χρειάζεται να είσαι δημοσκόπος για να καταλάβεις ότι η Κλίντον δεν είχε και δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, ήταν και θα παραμείνουν εκπρόσωποι του διεθνούς κεφαλαίου που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και δημιουργεί πολεμικές εστίες σε διάφορα σημεία του πλανήτη για να πουλάνε όπλα οι Αμερικανοί.
    Η εκλογή του Τραμπ έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που λυμαίνεται τον ιδρώτα και το βιός των φτωχών ανθρώπων.
    Ο αμερικανικός λαός δεν υπέκυψε στη βαριά προπαγάνδα των συστημικών μέσων ενημέρωσης που από το πρωί μέχρι το βράδυ «λιβάνιζαν» την οικογένεια Κλίντον.
    Οι πολίτες ήξεραν και ξέρουν πολύ καλά ότι η οικογένεια Κλίντον είναι βαθιά βουτηγμένη στα σκάνδαλα. Και σεξουαλικά σκάνδαλα, αλλά και οικονομικά.
    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν ήθελε εξ’ αρχής τον Τραμπ.
    Όλοι οι «Δημοκράτες» της υφηλίου τον κατηγόρησαν ως ακραίο, φασίστα, ρατσιστή και του προσάπτουν πολλές άλλες απαξιωτικές κατηγορίες, σε έναν άνθρωπο που λέει και ισχυρίζεται τα αυτονόητα.
    Αυτά που πλέον λένε οι Κοινωνίες πολλών χωρών του Πλανήτη.
    Αλλά, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν έξω από τα σχέδια της περίφημης νέας τάξης πραγμάτων. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εξυπηρετεί τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης, τα οποία εξυπηρετεί απόλυτα η Χίλαρι Κλίντον.
    Η Χίλαρι Κλίντον ήταν επί της ουσίας η επόμενη επιλογή της κρατικιστικής νοοτροπίας και των Τραπεζών, πιστεύοντας ότι ο κρατισμός θα εφαρμόσει μερικό σοσιαλισμό, α λά Ομπάμα με σιδηρά πυγμή, όπως επί εποχής Μπους.
    Όπως ακριβώς έπραξε και ο σύζυγός της, Μπιλ Κλίντον στα χρόνια της δικής του Προεδρίας.
    Προ ημερών ο επικεφαλής οικονομολόγος της τράπεζας Sal. Oppenheim, Μάρτιν Μόρισον δήλωσε: «Ως αντίπαλος της παγκοσμιοποίησης, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ θα προκαλούσε ζημιά όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στο Μεξικό, τον Καναδά ή την Κίνα».
    Επίσης, στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο οικονομολόγος Βίλεμ Φερχάγκεν της επενδυτικής εταιρείας NN Investment Partners, δήλωσε: «… η παράλειψη αυτή τώρα εκδικείται με το να αναπτύσσονται κινήματα λαϊκιστικά και αυταρχικά παγκοσμίως. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη διεθνή συνεργασία είναι αυτή τη στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ…».
    Και η ίδια η Die Welt μιλάει πως ο ερχομός του Τραμπ θα φέρει το τέλος της Παγκοσμιοποίησης.
    Η νίκη του Τραμπ βάζει στο περιθώριο τους εκπροσώπους του Ρότσιλντ, του Σόρος, του Κίσινγκερ και του Ροκφέλερ.
    Αυτούς που διέλυσαν τη Γιουκοσλαβία, που παίζουν το παιχνίδι της Αλβανίας και της Τουρκίας ενισχύοντας το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια. Είναι γνωστές οι σχέσεις και ο «πρακτορικός» ρόλος της οικογένειας Κλίντον με όλο αυτό το συρφετό.

    Τι ακριβώς όμως φοβάται από τον Τραμπ το οικονομικό κατεστημένο και ειδικότερα το αμερικανοσιωνιστικό λόμπυ που υποστηρίζει την Κλίντον;
    Πολύ απλά. Η Ελίτ Εξουσίας θα χάσει όλα τα προνόμια που έχει σταδιακά δημιουργήσει για τον ασύδοτο πλουτισμό του εις βάρος όλων των λαών του κόσμου.
    Ο εκάστοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει άμεσο έλεγχο σε θέματα εξωτερικής αλλά και νομισματικής πολιτικής.
    Είναι γνωστό ότι ο Τραμπ έχει εγείρει αρκετές αμφιβολίες για την ωφέλεια που θα έχουν στην αμερικανική οικονομία οι συμφωνίες ΤΤΙΡ (ΗΠΑ-Ευρωπαικής Ένωσης) και TPP (ΗΠΑ-Ασία).
    Επίσης το οικονομικό πρόγραμμα του Τραμπ επιθυμεί να επιβάλει βαρείς δασμούς στην Κίνα και το Μεξικό, που μπορεί να αγγίζουν και το 35%, έτσι ώστε να ενισχυθεί αλλά και να διασφαλιστεί η εγχώρια αμερικανική αγορά εργασίας εις βάρος των πολυεθνικών. Άρα πως θα ισχύσουν οι TTIP και ΤPP με τέτοιους δασμούς;
    Επίσης ο Τραμπ είναι υπέρμαχος της αύξησης της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος της Αμερικής, άρα δεν επιθυμεί την δημιουργία προϊόντων από εργάτες χαμηλού κόστους όπως συμβαίνει στο Μεξικό και την Κίνα. Αλλά από αμερικανούς πολίτες με αξιοπρεπείς μισθούς και ανάλογη ικανοποιητική ιατροφαρμακευτική και ασφαλιστική κάλυψη.
    Γίνεται λοιπόν αντιληπτό για ποιο λόγο το αμερικανοσιωνιστικό λόμπυ, το ΔΝΤ και το γερμανικό τραπεζικό κατεστημένο «τρέμουν» τον Τραμπ.
    Στην αντίπερα όχθη ο Ντόναλντ Τραμπ υιοθετεί τη γραμμή Πούτιν.
    Δηλώνει ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτε με τη Ρωσία. Δηλώνει ότι, «θέλει ένα άλλο επίπεδο σχέσεων, στενότερων και βαθύτερων με τη Ρωσία». Φιλοφρονήσεις, τις οποίες ανταποδίδει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε κάθε ευκαιρία.
    Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως και ο Πούτιν πιστεύουν στην εδαφική ακεραιότητα των κρατών.
    Η εκλογή Τραμπ θα δώσει οξυγόνο ζωής στην Πατρίδα μας.

    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ