• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

    «Έφαγα κάτι χαλασμένο»: Η σοκαριστική απολογία ενός 19χρονου κανίβαλου

    Ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν οι αρχές της Φλόριντα αντιμετώπισαν μια από τις πιο φρικτές δολοφονίες στα χρονικά. Πρωταγωνιστής ο 19χρονος φοιτητής Όστιν Χαρούφ ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε στο γκαράζ του σπιτιού τους τον 59χρονο Τζον Στήβενς και τη 53χρονη σύζυγό του Μισέλ Μίσον.

    Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Οι αρχές τον είχαν βρει σε κατάσταση αμόκ έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 19χρονος τους επιτέθηκε θανάσιμα με έναν σουγιά και στην συνέχεια άρχισε να δαγκώνει το πρόσωπο του άνδρα.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Metro, είπε στους γιατρούς ότι έφαγε κάτι «χαλασμένο» και άρχισε να φτύνει ανθρώπινη σάρκα.
    (Πηγή: Facebook)
    Λίγες ώρες πριν το έγκλημα, ο 19χρονος δειπνούσε με συγγενείς του σε μια παμπ, από την οποία αποχώρησε μετά από μια διαφωνία. Στην συνέχεια άρχισε να κινείται προς το σπίτι του. 

    Οι αρχές εκτιμούν ότι ο νεαρός φοιτητής, αθλητής και μέλος της αδελφότητας ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ ΦΙ στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.


    cnn.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ