• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

    ΑΥΤΟ το κορίτσι ποιος θα το πάρει;;;

    Έχει κοιμηθεί με 10.091 άντρες αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον… ένα και μοναδικό, τον έρωτα της ζωής της , αυτόν που θα της κάνει το κλικ. Ο λόγος για την Γκουίνεθ Μοντενέγκρο που επί 12 χρόνια χάριζε απλόχερα τον έρωτα στην ελίτ της Αυστραλίας, ως επαγγελματίας φυσικά πρόσφερε τις υπηρεσίες της.
    Η Γκουίνεθ ήταν συνοδός πολυτελείας! Έχει κοιμηθεί με μεγαλοδικηγόρους, πολιτικούς, μουσικούς της χώρας της και σε πολλούς ακόμα άντρες, φυσικά πάντα με το αζημίωτο – ο μισθός για τις υπηρεσίες της αξιόλογος και μεγάλος, για μία ώρα μαζί της έδινε κάποιος από 500 έως και 1000 ευρώ.  Για να αντέξει την δουλειά της χρειάστηκε να βρει πολλές φορές καταφύγιο στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά – τι να κάνει το κορίτσι για να αντέξει; (τι άλλο θα ακούσουμε). Και μπορεί να πέρασαν χιλιάδες άνδρες από το κρεβάτι της, ωστόσο στα 36 της χρόνια δηλώνει πως ψάχνει τον… ένα και μοναδικό που θα αγγίξει την καρδιά της.
    porni-poluteleias-570-531x600
    Για τις εμπειρίες της έγραψε και βιβλίο….  «10.000 άντρες και βάλε» όταν διαπίστωσε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί 80 προτάσεις γάμου, τις οποίες είχε απορρίψει. Η αναδρομή σε αυτές τις προτάσεις την έβαλε σε σκέψεις και τώρα ψάχνει τον άνδρα που θα παντρευτεί.
    Σήμερα έχει αφήσει πίσω της την παλιά της δουλειά, αφού το κεφάλαιο «πόρνη» έχει κλείσει οριστικά για την Μοντενέγκρο και προσπαθεί να χτίσει μία καριέρα ως πιλότος εμπορικών πτήσεων, υπνοθεραπεύτρια αλλά και συγγραφέας. Έτοιμη να μπει στο παιχνίδι των ερωτικών σχέσεων δηλώνει η 36χρονη και εξηγεί πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει την πείρα που της προσέφερε η προηγούμενη δουλειά της, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο….

    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ