• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

    Μωρό σώθηκε πριν καν γεννηθεί

    Συγκλονίζει η ιστορία  ενός 2χρονου αγοριού, το οποίο σώθηκε πριν καν γεννηθεί.

    Ο Ελάιτζαχ Λεφινγκέλ, χειρουργήθηκε για να του αφαιρεθεί ένας όγκος, ενώ ήταν στην κοιλιά της μητέρας του.

    Η μητέρα του, Έιπριλ ήταν έγκυος 4 μηνών, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι το μωράκι έχει έναν όγκο, ο οποίος είναι 3,5 φορές μεγαλύτερος από το κεφάλι του και πως αν δεν αφαιρεθεί το παιδί θα πεθάνει.
    Βέβαια, της εξήγησαν πως και να προχωρήσουν σε εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου το μωρό έχει 50% πιθανότητες να ζήσει, ενώ θα χρειαστεί να γεννηθεί πρόωρα.

    Εκείνη αποφάσισε μαζί με τον σύζυγο της, Τζέισον να ρισκάρουν και να προχωρήσουν στην εγχείρηση. Έτσι κι ενώ εκείνη ήταν 5 μηνών, οι γιατροί προχώρησαν στην επικίνδυνη εγχείρηση. Κατάφεραν να αφαιρέσουν τον όγκο που μεγάλωνε συνέχεια από το στομαχάκι του μικρούλη, καθώς και να βγάλουν το παιδί ζωντανό από την κοιλιά της μαμάς του.

    Εκείνος έμεινε στο νοσοκομείο, για περίπου 3 μήνες, καθώς είχε γεννηθεί πρόωρα, ενώ του είχαν βάλει κι ένα σωληνάκι στο στομαχάκι του, ώστε να μπορεί να τρέφεται. Ο όγκος δεν είχε επιτρέψει στο στομάχι του να αναπτυχθεί φυσιολογικά, κάτι που ήταν ικανό να δημιουργήσει επιπλοκές στην υγεία του.

    Τελικά, ο μικρός τα κατάφερε, νίκησε τα ποσοστά και σήμερα 2 χρονών πλέον είναι υγιής και πολύ ζωηρός, ενώ σύμφωνα με την μητέρα του είναι και καλοφαγάς!

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ