• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

    Νίκη του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης - Ισοπαλία για Λεβαδειακό και Πανθρακικό - Γλίτωσε την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος - Ισοπαλία στα Γιάννενα ύστερα από σπουδαίο παιχνίδι

    Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο. 


    Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με εξαιρετικό σουτ του Μητρόπουλου στο 17'. Από λάθος της άμυνας του Πανιωνίου, ο Πάρα ισοφάρισε στο 22' και ο Μπουμάλ στο 34' σκόραρε για το 2-1. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ρόλε και Πάρα, ενώ στο 44' ακυρώθηκε γκολ του Ζησόπουλου για επιθετικό φάουλ. 

    Στο ' μέρος, η ομάδα που άξιζε να πετύχει όχι μόνο ένα, αλλά περισσότερα γκολ ήταν ο Πανιώνιος, καθώς οι παίκτες του έχασαν αρκετές ευκαιρίες.   

    Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασούλης, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (87' Μπούζας), Κολοβός (90'+1' Γκέζος), Ιμπαγάσα (68' Γκίνη), Γιάννου.

    Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (76' Μπαράλες), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ουσέρο, Μπακασέτας (58' Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε (65' Γιαννιώτας), Πάρα.

    Χωρίς νίκη παρέμειναν στο πρωτάθλημα, Λεβαδειακός και Παναθρακικός, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Ο Ιγκόρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κομοτηνής στο 10΄ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το Βούκσεβιτς στο 36΄.

    Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς στο 10'  άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ιγκόρ, μετά τη σέντρα του Μπαϊκαρά.

    Οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 36΄ με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ορτέγκα έπιασε το σουτ κι ανάγκασε τον Φερνάντες σε σπουδαία επέμβαση.

    Μία ακόμη τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί έχασε ο Πανθρακικός στο 78΄ με το Ντιγκινί να αστοχεί από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. 

    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τόμας, Πίντερ, Γκόμεζ, Πρόγιτς, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Μιλοσλάβιεφ (69΄ Μπορνταγκαράι), Ορτέγκα

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σέρφα, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Τζάνης (59΄ Ντιγκινί), Λαδάκης (46΄ Μεχία), Χασομέρης, Μορένο (86΄ Κάσες)



    Στην πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα υποχρέωσε τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με την ομάδα του Αγρινίου να μην έχει ακόμη νίκη (δύο ισοπαλίες και μία ήττα). 

    Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Είχε μόλις μία ευκαιρία στο διάστημα αυτό, με την επέμβαση του Ράφαελ στην κεφαλιά του Φυτανίδη στο 14΄, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ενδιαφέρθηκαν μόνο να μη δεχτούν γκολ και δεν φάνηκαν καθόλου επιθετικά.

    Η πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος ανήκε στο συγκρότημα του Μάκη Χάβου, με το σουτ του Άλβες να αναγκάζει τον Τσέναμο σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ. Νέα τεράστια ευκαιρία για τους Αγρινιώτες στο 64΄ και πάλι με πρωταγωνιστή τον Τσέναμο, που είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Μαρτίνες μέσα από την περιοχή.

    Στο 88΄ ο Ναπολεόνι από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Ράφαελ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κόρμπος έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν απέναντι από τον Τσέναμο αστόχησε και χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

    Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές (80΄ Κούρος), Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (61΄ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ουμπίδες (68΄ Τάτος), Ναπολεόνι, Καραμάνος


    Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Θεοδωρίδης, Αντρέ Άλβες, Μαλεζάς (46΄ Εντζεγκέλε), Γοδόι, Φωτάκης (84΄ Κόρμπος), Βιγιαφάνιες (90΄ Κάπελ), Μαρτίνες


    Σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καρίμ Σολτάνι (26', 75'), άλλες τόσες, όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ιλιτς (71') και τον Τσάβες (77'), ενώ έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για ολική ανατροπή, όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε το πέναλτι του Τσουκαλά στο 79΄.

    Στο 26ο λεπτό, στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή που δημιουργήθηκε στο ματς, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και ο Σολτάνι από κοντά έγραψε το 0-1. 

    Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοροβέση στο 26΄ και τον Ιλιτς στο 52΄. Και ξαφνικά, μετά το 70΄ το ματς πήρε... φωτιά! 

    Στο 71΄ ο Ιλιτς με εξαιρετική προσπάθεια μέσα στην περιοχή ισοφάρισε, αλλά μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (75΄) ο Σολτάνι μετά από κόρνερ βρέθηκε ακάλυπτος -ακόμα μία αμυντική αδράνεια του ΠΑΣ- και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Ακρίτες. 

    Ομως, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απάντησε άμεσα. Στο 77΄ ο Τσάβες βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κυριακίδη και πλάσαρε ιδανικά για την ισοφάριση 2-2 και στο 79΄ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοροβέση από τον Γούτα. 

    Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσουκαλάς που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, όμως ο Κυριακίδης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε.

    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος (46΄ Τσουκαλάς), Ακόστα, Μιχαήλ (63΄ Μανιάς), Τζημόπουλος, Γιάκος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Στρούνα (19΄ λ.τρ. Μπέριος), Τσάβες, Λίλα.

    ΞΑΝΘΗ:  Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας (46΄ Ρενάν), Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Φλίσκας, Κομεσίδης (81΄ Μπαξεβανίδης), Καπετάνος (68΄ Γούτας), Λισγάρας, Καρυπίδης.

    tanea.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ