• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

    Υπόθεση θρίλερ: Έθαψαν ζωντανή 49χρονη στη Θεσσαλονίκη;

    Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της, η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από… ασφυξία μέσα στον τάφο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της την Πέμπτη, στο νεκροταφείο της Περαίας. 
    «Βγάλτε με έξω» φώναζε η 49χρονη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επικαλείται ο Νίκος Διαλυνας, δικηγόρος της οικογένειας που δήλωσε πως η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ακόμα πως όλοι τους αισθάνονται συντετριμμένοι, καθώς κηδεύουν για δεύτερη φορά τον άνθρωπό τους.

    Πώς εκτυλίχθηκε το συμβάν…

    Αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και δύο νεαροί, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης!  Κάποιοι είπαν ότι άκουσαν μία φωνή που έλεγε: «Βοήθεια, σώστε με!». Την ίδια ώρα κι ο νεκροθάφτης ισχυρίστηκε ότι άκουσε χτυπήματα. 
    Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η γυναίκα ίσως είχε νεκροφάνεια, ίσως έπεσε σε κώμα και έγινε λάθος διάγνωση με αποτέλεσμα την τραγική τηε κατάληξη.
    Το συγκλονιστικό είναι ότι όπως καταγγέλλεται, όταν ξέθαψαν τη 49χρονη είδαν ότι τα χέρια της βρίσκονταν σε διαφορετική θέση από εκείνη της ταφής, ενώ τα μάτια της ήταν ανοιχτά. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

    Γιατρός του ΕΚΑΒ: Η 49χρονη ήταν νεκρή 

    Από την άλλη, σύμφωνα με την κυρία Χρυσή Ματσικούδη, γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 45χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Όπως είπε μιλώντας στο Mega «αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω. Η γυναίκα ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου. Την περιμέναμε να πεθάνει. Ο θάνατός της πιστοποιήθηκε στο νοσοκομείο. Οι ιατροδικαστές θα πουν τι έχει συμβεί». 
    Σύμφωνα με την προσωπική της άποψη, η εκδοχή της νεκροφάνειας δεν μπορεί να έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση. «Δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο» είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ τονίζοντας την ίδια ώρα πως δεν αμφισβητεί τα παιδιά που κατήγγειλαν ότι άκουσαν την άτυχη 49χρονη να καλεί σε βοήθεια από τον τάφο της. 

    Κλινική: Έγινε και καρδιογράφημα που πιστοποίησε το θάνατο

    Η ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύονταν η 49χρονη, απαντάει υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση, καθώς όλες η εξετάσεις έδειξαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

    «Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου.
    Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

    Ο λόγος στον ιατροδικαστή

    Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει τώρα την απάντηση στο μυστήριο με την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση. Ήταν νεκρή γυναίκα ή θάφτηκε τελικά ζωντανή; Εάν βρεθούν ίχνη στο σώμα της γυναίκας που να παραπέμπουν σε ασφυξία, τότε θα μιλάμε για μία υπόθεση πραγματικά συγκλονιστική.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ