• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

    η ελίτ πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι μια μάστιγα στη γη!!

    Μερικές δημόσιες δηλώσεις απο την παγκόσμια ελίτ. απο μερικούς από αυτούς που λένε ότι οι άνθρωποι είναι μια μάστιγα για τη γη και να βρεθούν τρόποι για την καταπολέμησή της.


    Η κοινωνία θα ήταν καλύτερη αν οι άνθρωποι δεν ήταν ζωντανοί περισσότερο από 75 χρόνια. Είναι αναποτελεσματικό να σπαταλούμε τους ιατρικούς πόρους για εκείνους που δεν μπορούν να έχουν μια υψηλή ποιότητα ζωής. 
    Επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα, John P. Holdren

    Ένα πρόγραμμα στείρωσης των γυναικών μετά το δεύτερο ή τρίτο παιδί τους, ακόμα κι αν είναι πιο δύσκολο από ό, τι η βαζεκτομή, μπορεί να είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί για στην προσπάθεια για την στείρωση των ανδρών. 
    Επιστημονικός σύμβουλος του Πρόεδρου George W. Bush, Paul Ehrlich:

    σ,σ (ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ) (Η απολίνωση των σπερματικών πόρων (βαζεκτομή) είναι μια μικροεγχείριση, που γίνεται στον άνδρα και η οποία προκαλεί σίγουρη και αποτελεσματική αντισύλληψη.)Στην Ελλάδα δυστυχώς είναι σχεδόν άγνωστη. Η αντισύλληψη εδώ αναφέρεται αποκλειστικά στην γυναίκα, η οποία καλείται να πάρει τα αντισυλληπτικά χάπια εάν θέλει να μην μείνει έγκυος. Σε περίπτωση που κάποιο "δυστύχημα" συμβαίνει τότε υπάρχει και η έκτρωση. Πρόσφατα αναφέρθηκε στον τύπο ότι κάθε χρόνο γίνονται 200.000 περίπου εκτρώσεις. Είναι πολύ μέτριος αυτός ο υπολογισμός και υπάρχουν υπόνοιες που ομιλούν μάλλον περί του διπλάσιου αριθμού. Όταν μάλιστα, μερικές φορές οι εκτρώσεις διαδέχονται η μία την άλλη τότε η γυναίκα προχωρεί και στην απολίνωση των πόρων (tubal ligation). Η αντίστοιχη επέμβαση στον άνδρα είναι πάλι μια απολίνωση των (σπερματικών) πόρων.(http://www.eumedline.eu/post/Vazektomh-Prosfora-toy-andra-sthn-prolhpsh-egkymosynhs)<---(ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΛΕΠΕ ΤΟ eu)

    Η θεμελιώδης λύση είναι να μειωθεί η κλίμακα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του πληθυσμού , που καταναλώνουν τους πόρους της Γης. κατά τη γνώμη μου,δεν έχει κάνεις το δικαίωμα να έχει 12 παιδιά, ή ακόμα και 3, εκτός αν η εγκυμοσύνη είναι διδύμων
    Χίλαρι Κλίντον σύμβουλος Nina Fedoroff

    Πρέπει να συνεχίσουμε να μειώσουμε το ρυθμό αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο πλανήτης δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους ανθρώπους.
    Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β 'και συν-ιδρυτής του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση, Prince Philip Εδιμβούργο

    Αν μπορούσα μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω ως έναν θανατηφόρο ιό, προκειμένου να βοηθήσω στην επίλυση του υπερπληθυσμού. Ο υπουργός της Ιαπωνίας, Taro Aso αναπληρωτής,

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ