• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

    Ο Ατζαγκούν «καθάρισε» τη... Νίκη για τον Παναθηναϊκό - Σπουδαίες νίκες για Βέροια και Κέρκυρα

    Με μια άκρως επαγγελματική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου, ο Παναθηναϊκός είναι στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. 


    Οι Πράσινοι με γκολ του Ατζαγκούν στο 42' επικράτησαν με 1-0 και έφτασαν τους 10 βαθμούς όσους έχουν Ολυμπιακός, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ (αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής με τον ΟΦΗ). 

    Την ίδια στιγμή η Νίκη Βόλου παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη αλλά και χωρίς βαθμό, γεγονός που υποδεικνύει τη δύσκολη αποστολή που θα έχει στο εφετινό πρωτάθλημα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

    Τον «γόρδιο δεσμό» για τον Παναθηναϊκό, τον έλυσε ο Ατζαγκούν τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Σε μία από τις ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις των Πράσινων στο α` μέρος, ο Πράνιτς πάσαρε στον Ατζαγκούν και εκείνος με κοντρόλ και σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, κατάφερε να «νικήσει» τον Ταΐρη δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

    Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ, όμως η μπάλα από την προβολή του Καρέλη στην κίνηση πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Πράνιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ταΐρης. Στο 81` νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όμως το κοντινό σουτ του Δώνη πέρασε άουτ. 

    Να σημειωθεί ότι σε διάστημα δύο λεπτών, ο Αργυρίου δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες από τον Αμπάρκιολη με αποτέλεσμα από το 84` έως και τη λήξη του αγώνα η Νίκη Βόλου να αγωνίζεται με 10 παίκτες. Οι Πράσινοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή όμως, στο 85` ο Ντίνας, στο 86` οι Κλωναρίδης-Πέτριτς και στο 92` ο Πέτριτς «νικήθηκαν» τον Ταΐρη αλλά και την άμυνα των φιλοξενουμένων.

    Παναθηναϊκός:  Στιλ, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Νάνο, Λαγός (52` Δώνης), Πράνιτς, Ατζαγκούν (80` Κλωναρίδης), Ζέκα, Ντίνας, Καρέλης (67` Πέτριτς).

    Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Ίβενς, Τσουκάνης, Λάουξ, Κυζιρίδης (78` Ροτζέριο), Καρασαλίδης, Αργύρης, Κοτσαρίδης (56` Σταμπολζίεφ), Νικλητσιώτης (78` Σωτηράκος), Αργυρίου, Τζιώρας.

    Σπουδαίες νίκες για Βέροια και Κέρκυρα
    Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (54΄ Κάμπορα, 55΄ Καλτσάς), η Βέροια νίκησε εντός έδρας 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (αλλά με ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ).

    Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 39' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάσιου.

    Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ράουλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας (73' Κατίδης), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (49' Μπαργκάν), Καλτσάς, Κάμπορα (80' Μπεν).

    ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Γιάκος, Ακόστα (59' Μανιάς), Ίλιτς (71' Μπέριος), Λίλα, Στρούνα (71' Ναδάλες), Τσάβες.

    Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Κέρκυρα

    Την πρώτη νίκη εκτός έδρας πέτυχε στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα, καθώς επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού, με δύο γκολ του Χαβίτο (5', 61') και ένα του Μαρκόβσκι (39'), ο οποίος ατο 78' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Τα γκολ της γηπεδούχου σημείωσε ο Κονέ (17', 70').

    Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Ορτέγκα, Κονέ, Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Μάντζιος, Γκόμεζ (63' Σάντσεζ), Πρόγιτς.

    Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός (67' Ναγιάρ), Βενέτης, Ζορμπάς (80' Καϊκούτ), Γκόμες, Σαμπάτ, Μαρκόβσκι, Κοντός, Χαβίτο, Ανδρεόπουλος (90' Ντιμιτρόφσκι), Ντιόγκο.

    Ισοπαλία στο Ηράκλειο 

    Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο. Ο Μορένο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 24', ενώ ο Λυκογιάννης ισοφάρισε στο 60' για τον Εργοτέλη. 

    Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μεγί, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης (82΄ Κούτρης), Κοζορώνης (67΄ Γκέντσογλου), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος (87΄ Πίτσος), Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς.


    Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Μαρτίνες, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (59΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ (73΄ Μύγας), Φωτάκης (90΄ Καλογέρης), Μαρτίνες, Μορένο.  

    tanea.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ