• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

    Δολοφόνησαν 7χρονο γιατί ήθελαν να διώξουν από μέσα του τον Σατανά!

    Όλα συνέβησαν στο ινδικό κρατίδιο της Ορίσα, όπου τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι έκοψαν τη γλώσσα ενός 7χρονου παιδιού και στη συνέχεια πέταξαν το σώμα του σε μια λίμνη με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να διώξουν το πνεύμα του διαβόλου.


    Η «ανθρώπινη θυσία» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μπαλανγκίρ όπου το παιδί, που ονομάζεται Ντασράθ, έπαιζε έξω από το σπίτι του στο χωριό Τζαλιπαντάρ όταν το πλησίασε ένας άνδρας και αφού το δελέασε λέγοντας του ότι θα το κεράσει γλυκό το έπεισε να πάει μαζί του.

    Ο κύριος κατηγορούμενος στην υπόθεση σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο Μπανκάε Μπεχέρα ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί κόβοντας του τη γλώσσα μετά την προτροπή ενός μάγου τάντρα ο οποίος τον συμβούλευσε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκρούσει την κακή επιρροή του διαβόλου.

    Ο αξιωματικός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι τα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονία έκοψαν τη γλώσσα του παιδιού και στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια του πίσω από την πλάτη και το έριξαν σε μια λίμνη της περιοχής.

    crashonline.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ