• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

    Εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νίκης Βόλου

    Αήττητος για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετρά τρεις εντυπωσιακές νίκες ( 4-0 την Ζίμπρου, 4-0 τον Πλατανιά, 3-0 τη Νίκη Βόλου), μια ισοπαλία και μια ήττα στις επίσημες υποχρεώσεις του.


    Η Νίκη Βόλου παρέμεινε χωρίς βαθμό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ στην Τούμπα, εκτός από δυο-τρεις καλές στιγμές, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και φάνηκε να παραδίδεται στις διαθέσεις του ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

    Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, επιδόθηκε σε έναν υγιεινό περίπατο, αφού δεν αντιμετώπισε ουσιαστική αντίσταση από την ομάδα του Βόλου και αν οι επιθετικοί του Δικεφάλου, ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. 

    Μετά από τη νίκη αυτή, οι συνθήκες ενόψει του πρώτου αγώνα την Πέμπτη με την Ντιναμό Μινσκ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι ιδανικές, δεδομένου ότι και η υπόθεση Αθανασιάδη είχε αίσιο τέλος με τον επιθετικό του Δικεφάλου να υπογράφει το βράδυ της Παρασκευής την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

    Το σκορ άνοιξε ο Αθανασιάδης στο 22’. Ο Περέιρα στο 47’ έκανε το 2-0. Ο Μακ στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0. Το πέναλτι κέρδισε ο Αθανασιάδης, όταν έπεσε μέσα στην περιοχή της Νίκης από τράβηγμα του Ίβενς.

    Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

    Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Αθανασιάδης, Γιαννιτσάνης,

    ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας (46’ Κατσικάς), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (76’ Μάρτενς), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (64’ Τζανδάρης), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

    Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (24’ Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουχ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης ( 51’ Σταμπόλζιεφ), Σκούρτης (84’ Κορέτας).

    tanea.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ