• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

    Βρετανία: Ανακάλυψε «alien» στην κουζίνα του σπιτιού του! [Βίντεο]

    Σκελετό που θυμίζει alien από τη διάσημη ταινία τρόμου του Ρίντλεϊ Σκοτ, ανακάλυψε κάτω από ντουλάπι του σπιτιού του, διευθυντής δισκογραφικής εταιρίας.
    Ο Kevin Rea έμεινε με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα… κάγκελο στη θέα του μακάβριου ευρήματος, κατά τη διάρκεια εργασιών στην κουζίνα του σπιτιού στο Altcar του Merseyside.
    Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που παρομοίασαν το πλάσμα με το alien που εξερράγη από το στήθος του John Hurt στην ταινία του 1979, προσφέροντας μία από τις πιο διάσημες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου.
    Από την πλευρά τους, οι ειδικοί πιστεύουν ότι πιθανότατα ο σκελετός ανήκει σε μεγάλο αρουραίο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.
    «Γυρίσαμε από τη Σκωτία και εντοπίσαμε μια διαρροή στη βρύση της κουζίνας.
    Καλέσαμε έναν υδραυλικό και μας είπε ότι πρέπει να ξηλώσουμε το πάτωμα, καθώς είχε μουλιάσει», ανέφερε ο 55χρονος άνδρας, συμπληρώνοντας: «Κάτω από το ντουλάπι βρήκαμε κάτι σαν φωλιά και μέσα έναν σκελετό. Δεν έχω ιδέα τι ήταν, αλλά έμοιαζε με το alien από τις ταινίες. Έτσι τράβηξα μερικές φωτογραφίες»…
    Από την πλευρά του, εμπειρογνώμονας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, ανέφερε:
    «Πιθανότατα να ανήκει σε τεράστιο αρουραίο, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Το κρανίο του είχε ένα φανταστικό εξωγήινο σχήμα και το κουκούλι - η φωλιά που ανέφερε ο κ. Rea - πιθανότατα είναι η γούνα ή το δέρμα του. Λείπουν τα μπροστινά του πόδια και οι ωμοπλάτες του, ίσως επειδή έχουν φαγωθεί από σκόρους»…
    Τρομακτικό πλάσμα: Στο Alien, ταινία του Ridley Scott

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ