• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ: Γονείς – τέρατα έβγαλαν με το κουτάλι(;) τα μάτια του 5χρονου γιου τους, κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής !!! (βίντεο)

    Η οικογένεια, από την πόλη Nezahualcoyotl, πίστευε ότι το τελετουργικό θα τους έφερνε πιο κοντά στον Σατανά… και θα τους έσωζε από έναν φονικό σεισμό.
    Ποινή φυλάκισης 30 ετών θα εκτίσει μια οικογένεια στο Μεξικό που αφαίρεσε με κουτάλι τα μάτια ενός 5χρονου συγγενή, κατά τη διάρκεια μιας σατανιστικής τελετής προκειμένου να επιφέρει το τέλος του κόσμου πριν από δύο χρόνια.
    Οι συγγενείς ζήτησαν από τον Φερνάντο Καλέμπ Αλβαράντο Ρίος να κλείσει τα μάτια του από σεβασμό την ώρα που η μητέρα του, οι παππούδες, οι θείοι και θείες χόρευαν σε κύκλο καλώντας τον Σατανά να αποκαλυφθεί.
    Ηταν όμως πολύ φοβισμένος για να το κάνει, και η μητέρα του, Μαρία ντελ Κάρμεν Γκαρσία Ρίος, άρπαξε ένα κουτάλι και του έβγαλε τα μάτια.
    Οι γείτονες, που άκουγαν δυνατά ψαλμωδία, πήγαν στο σπίτι για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και είδαν το παιδί να ουρλιάζει από τον πόνο.
    Σήμερα, 2 χρόνια μετά το περιστατικό, το δικαστήριο τους καταδίκασε σε 30 χρόνια φυλάκιση.
    Η οικογένεια, από την πόλη Nezahualcoyotl, πίστευε ότι το τελετουργικό θα τους έφερνε πιο κοντά στον Σατανά και θα τους έσωζε από έναν φονικό σεισμό.
    Ο γείτονας, Χοακίν Αργκουέλο, δήλωσε στο δικαστήριο, πως είχε πάντα την αίσθηση ότι η οικογένεια ήταν βαθιά θρησκευόμενη, αλλά δεν είχε καταλάβει πως επρόκειτο για σατανιστές.
    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ