• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

    Indomitable: Η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας είναι εδώ!

    Πρόκειται για την ταινία που έκανε πάνω από 1.000 εισιτήρια σε 2 μόλις προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου Θάνου Κερμίτση και πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας.


    Ο «Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα», θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τη FilmBoy Pictures. Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα» του βραβευμένου Γιάννη Ρουμπούλια, ο οποίος κρατά και τον βασικό ρόλο του Ντράγκαρ.

    Στον σκοτεινό κόσμο του Ελεμπρος, η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα κυβερνά με σιδερένια γροθιά και όλοι οι λαοί βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία της. Ενας σκλαβωμένος βάρβαρος πολεμιστής από τις περιοχές του Βορρά, ο Ντράγκαρ, παίρνει μέρος σε μονομαχίες, διασκεδάζοντας τους ευγενείς της Αυτοκρατορίας. Το σώμα του βρίσκεται εκεί, αλλά το μυαλό του ταξιδεύει στον τόπο του και στη γυναίκα που άφησε πίσω.

    Καθώς καταφέρνει να αποδράσει παίρνοντας όμηρο τη Βαλέρια, την κόρη ενός Στρατηγού της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος στήνει άγριο ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Ο δρόμος του γυρισμού αποδεικνύεται γεμάτος περιπέτειες και εκπλήξεις τόσο για τον Ντράγκαρ, όσο και για την κακομαθημένη Βαλέρια.

    Δείτε το τρέιλερ.


    koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ