• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

    Εκπαίδευση «ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»: Έψαχνε για... γαμπρό σήμερα η δασκάλα η σεξουλιάρα. Δεν είναι και η πρώτη...

    Ξεφτίλα παρέλαση με μπότες και ψηλά τακούνια


    Διαλυμένη διαδήλωση η παρέλαση των μαθητών της Αθήνας. Όλα τα μαθητικά τμήματα ήταν για κλάματα.
    Απογοήτευση και μόνο απογοήτευση , από μια καρτοκινητή νεολαία χωρίς μέλλον και παρελθόν που την οδηγούν προς τον όλεθρο οι αριστεροί καθηγητές τους, που έχουν τεράστια ευθύνη για την άθλια εικόνα που θύμιζε παρέλαση καρνάβαλου.


    Όταν γράφαμε προηγουμένως για την "διαλυμένη διαδήλωση" που θύμιζαν οι μαθητές στην σημερινή παρέλαση στην Θεσσαλονίκη και τις ευθύνες των καθηγητών και δασκάλων δεν περιμέναμε ότι στην Αθήνα θα είχαμε "'αλλα κόλπα": 
    Μια δασκάλα (;) θεώρησε καλό να ενδυθεί όπως πρωταγωνίστριες τολμηρών ερωτικών ταινιών δηλαδή εφαρμοστό μαύρο κολάν, δωδεκάποντο τακούνι στιλέτο και στράπλες και να παρελάσει δίπλα στα παιδιά της τάξης της!
    Να μην πούμε για το μαλλί "china town" και το ξανθό χρώμα που ταίριαζε απόλυτα με τον ρόλο που άνετα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει.
    Με αυτή την ενδυμασία, όπως βλεπετε και στις φωτό και το βίντεο, παρέλασε μαζί με ανυποψίαστα παιδάκια
    Το μαστίγιο, προφανώς, το είχε ξεχάσει στο σπίτι της ...





    Να της πει κάποιος ότι τα παιδιά πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές στην παρέλαση, όχι o "ερωτισμός" του κάθε σούργελου που "την έχει δει" sex symbol...
    Yπάρχει και το καρναβάλι της Πάτρας για τέτοιες περιπτώσεις...

    Είπαμε...


    Όλα κι όλα, η χώρα διαθέτει δασκάλες... σεξουλιάρες και μαθήτριες... μανάρες. Είναι προορισμένη να θριαμβεύσει ! Διαθέτει υψηλότατο επίπεδο πολιτισμού...


    esxatianasxesi

    2 σχόλια:

    1. Ναι...έχετε δίκιο σε αυτό.
      Δεύτερον, την δε 25η Μαρτίου θα παρελάσουν μηχανοκίνητα σε όλες, πλέον, τις πόλεις, όπως λέει εκεί... http://efoploo.wordpress.com/

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. PRWTA DHMIOURGHSAME THN KOINWNIKH KRISH ME (PNEUMATIKH KAI POLHTISMIKH EKSATHLIOSH TWN NEWN GENIWN ME KATHETI KSENOFERTO STO ONOMA THS DHTHEN EKSELHKSHS KAI APELEUTHERWSHS). GINAME MONTELA TWN ETAIRWN MAS, GIA NA MHN THEORHTHOUME KATHHSTERIMENOS LAOS APARNOUMENOI OLES EKEINES TIS ANTHWPINES AKSIES TOU ELLHNA.NA LOIPON TO APOTELESMA OXI MONON ME TIS DASKALES ALLA KAI ME TIS MATHHTRIES .PISW APO AUTA EMEIS OI GONEIS OI MEGALYTEROI YPEUTHINOI GIA THN KATANTIA TWN PAIDIWN MAS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ