• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

    Ο 96χρονος που ενέπνευσε την Αντζελίνα Τζολί να κάνει ταινία της ζωής του

    Ο Λούις Ζαμπερίνι στα 96 του χρόνια θα δει την πολυτάραχη και δύσκολη ζωή του να γίνεται ταινία, με τη Τζολί να επιθυμεί να γίνει παραγωγός σε βιογραφική του ταινία και να περνά εδώ και πολύ καιρό πολλές ώρες μαζί του.  Η ιστορία του Ζαμπερίνι είναι αξιοθαύμαστη και τοποθετείται σε μια μαύρ εποχή.
    Τα γρήγορα του πόδια τον οδήγησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936, όπου έτρεξε μπροστά από τον Χίτλερ εντυπωσιάζοντάς τον και έγινε ιπτάμενος της αμερικανικής ΠΑ (πέρασε 47 ημέρες στον Ειρηνικό και συντηρήθηκε τρώγοντας θαλασσοπούλια και κρέας καρχαρία, τον οποίο σκότωσε με κατσαβίδι). Στη συνέχεια  συνελήφθη από τους Ιάπωνες και άντεξε στις απάνθρωπες συνθήκες στρατοπέδου συγκέντρωσης αιχμαλώτων πολέμου.


    «Είχα το προνόμιο να περάσω αρκετό καιρό με τον Λούις Ζαμπερίνι, πλέον προσωπικό μου ήρωα και τολμώ να πω αγαπητό φίλο. Είναι τιμή μου να διηγηθώ τη συναρπαστική ιστορία του», δήλωσε η Τζολί για το γείτονά της στο Χόλιγουντ Χιλς, ενώ θεωρεί πολύ δύσκολο να αποτυπώσει όπως πρέπει τη ζωή αυτού του σπουδαίου ανθρώπου.

    Η Τζολί θα αντλήσει και πληροφορίες από το βιβλίο της Λόρα Χίλντεμπραντ «Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemptionwritten».

    koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ