• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

    Προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της στο E-bay!


    Ένα πραγματικά ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αυστραλιανές αρχές όταν πληροφορήθηκαν ότι μια 30χρονη γυναίκα είχε αναρτήσει… πωλητήριο των δύο παιδιών της στο e-bay, λαμβάνοντας μάλιστα και αρκετές προσφορές για την απόκτηση τους!

    Όπως ήταν λογικό η περίεργη αυτή αγγελία δεν άργησε να γίνει γνωστή και οι έρευνες ξεκίνησαν κατευθείαν. Η σελίδα στο e-bay κατέβηκε γρήγορα και η μητέρα συνελήφθη, λέγοντας πως… έκανε πλάκα! Μάλιστα προσπαθώντας να κάνει ακόμα πιο ελκυστική την προσφορά της είχε γράψει και ένα μακροσκελές κείμενο προσπαθώντας να πείσει για την αξία του «προϊόντος» της

    Οι έρευνες της αστυνομίας δεν επικεντρώνονται μόνο στην μητέρα, αλλά και σε όσους έσπευσαν να αγοράσουν τα παιδιά. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ένας αξιωματικός: «Αν όντως αποδειχθεί ότι η μητέρα έκανε φάρσα, τότε το ενδιαφέρον μας θα πρέπει να επικεντρωθεί σε εκείνους που όντως προσπάθησαν να αγοράσουν τα παιδιά».

    Προς το παρόν δεν έχουν ασκηθεί κατηγορίες στην μητέρα, όμως εξετάζεται το ενδεχόμενο να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ