• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

    Στον αέρα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

    Με την θερμοκρασία να έχει υποχωρήσει σημαντικά στον αέρα βρίσκεται η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, και σήμερα Δευτέρα μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων να προχωρήσουν από σήμερα στις 7 το πρωί μέχρι αύριο το πρωί την ίδια ώρα σε 24ωρη απεργία, με αίτημα την άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων...
    του γραπτού διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. του 2008, ενώ εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Επιτροπή για άλλες δύο 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις σταθμίζοντας τα γεγονότα και τις εξελίξεις.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος Μιχάλης Κιούσης μιλώντας στο real.grυποστηρίζει ότι «ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο πολλοί καταναλωτές, έσπευσαν, μάταια στα βενζινάδικα για να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης. Δυστυχώς, δεν έχει εκτελωνιστεί ούτε ένα λίτρο πετρέλαιο θέρμανσης, με αποτέλεσμα να μην έχουν εφοδιαστεί τα πρατήρια υγρών καυσίμων».

    Οι πρατηριούχοι, μάλιστα κρατούν τις επιφυλάξεις, για το αν θα έχει εφοδιαστεί η αγορά με καύσιμα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, με δεδομένη την πρόθεση των τελωνειακών υπαλλήλων να προχωρήσουν σε άλλες δύο νέες 24ώρες απεργίες. Σημειώνεται πως την Παρασκευή, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε παράνομη τη δεκαήμερη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι τελωνειακοί υπάλληλοι.



    real

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ