• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

    «Αποκεφαλισμοί» και αλλαγές σε Αστυνομία και Πυροσβεστική..Δείτε ποιος είναι ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ


    Mε απόφαση του ΚΥΣΕA και μετά από πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, επελέγησαν ως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ως αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο  Αντιστράτηγος  Παναγιώτης Μπονάτσος.
    Επίσης, με κοινή απόφαση του...Πρωθυπουργού,  κ. Γιώργου Παπανδρέου και του Υπουργού κ. Χρήστου Παπουτσή, νέος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  ορίζεται ο κ. Ελευθέριος Οικονόμου, μέχρι σήμερα αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
    Μια εξέλιξη που....
    εξέπληξε!

    Ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρης Τασούλας είχε προηγουμένως υποβάλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Χρήστος Παπουτσής ευχαρίστησε τον κ. Γρηγόρη Τασούλα για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και συμβολή του στο έργο του Υπουργείου.
    Τέλος, το ΚΥΣΕΑ απένειμε στον κ. Ελευθέριο Οικονόμου τον τίτλο του επιτίμου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Απένειμε στον κ. Ιωάννη Ραχωβίτσα τον τίτλο του επιτίμου υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, καθώς ήταν αρχαιότερος αξιωματικός του επιλεγέντος αρχηγού και στον κ. Στυλιανό Στεφανίδη απένειμε τον τίτλο του επίτιμου αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Όλες αυτές οι ενέργειες ακολούθησαν τους «αποκεφαλισμούς» και τις μεταθέσεις, που προηγήθηκαν σε στα ΜΑΤ και στην ΔΙ.ΑΣ, ενώ άξιο λόγου είναι, ότι ο μέχρι τώρα Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ βγάζει την στολή του αποκτά μία θέση με πολιτικό «μανδύα»!

    Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

    Ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος αναλαμβάνει νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
    Είναι 55 ετών και σύμφωνα με το βιογραφικό του που διένειμε η ΕΛ.ΑΣ γεννήθηκε στο χωριό Καταφύγιο Ναυπακτίας Αιτωλ/νίας, είναι παντρεμένος έχει δυο κόρες και προέρχεται από την Αστυνομία Πόλεων.
    Είναι πτυχιούχος της Νομικής, του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου, και της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ