Τους οκτώ βαθμούς σε πέντε παιχνίδια έφτασε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα με 2-1 επί της Κέρκυρας.
Παίζοντας και πάλι επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά έχοντας και την τύχη με το μέρος τους, οι Ηπειρώτες κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα, με την οποία θεωρητικά θα παλέψουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Πάντως, παρά το δυνατό τους ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους στη συνέχεια και επέτρεψαν στους Φαίακες μετά τα μισά του πρώτους μέρους να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εκείνοι δεν έχασαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο 44' έφεραν το ματς στα ίσια χάρη σε δυνατή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου.
Ένα λεπτό αργότερα η φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει και κεφάλι στο σκορ, αλλά μετά το γέμισμα του Γιάντση η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Κηπουρού.
Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα μέτρα του. Παρόλα αυτά, δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά τους Φαίακες και αν δεν είχε την τύχη μαζί του, ίσως δεν έπαιρνε ποτέ τη νίκη.
Με την απόλυτη βοήθεια αυτής μπόρεσε στο 68' να πάρει εκ νέου το προβάδισμα σε φάση διαρκείας στα καρέ της Κέρκυρας (με πλασέ του Τζημόπουλου), ενώ τον έσωσε και άλλη μια φορά στη συνέχεια, όταν στο 76' ο Μετίν είδε το σουτ του από το ύψος της περιοχής να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Κηπουρού.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βισέντι (Βίλα 46'), Γεωργίου, Μπεσέρα (Κουέβας 62'), Μπακαγιόκο (Κειτά 72')
Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (Κοντοδήμος 61'), Βέντζελ, Καλαντζής, Γιάντσης (Ιωνάννου 59'), Λαμπρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Οσμάν, Λόβιν (Μετίν 70')

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.