• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

    Εργοτέλης - Άρης 1-1

    Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Εργοτέλης και Άρης στο Παγκρήτιο, για την 6η αγωνιστική της Super League.

    Ο Εργοτέλης αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, δεν παράτησε το ματς παρά το 0-1 και δείχνοντας επιμονή και θέληση, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Μπούντιμιρ.

    Το σκορ είχε ανοίξει για τους φιλοξενούμενους ο Σανκαρέ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

    Σε ένα βαρύ γήπεδο από την συνεχόμενη και πυκνή βροχόπτωση οι 22 ποδοσφαιριστές άργησαν να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να κυλήσει δίχως φάσεις. Εξαίρεση Τρία στημένα (δύο για τον Άρη και ένα για τον Εργοτέλη), ένα εκ των οποίων έμελλε να ολοκληρωθεί με γκολ για τον Άρη (Σανκαρέ 45+1').

    Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση. Δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα όμως ο Βελλίδης έδειξε να βρίσκεται σε καλή μέρα απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο. Στο 81' ο Βίσιο είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τους Κρητικούς με 10 παίκτες. Αντί αυτό όμως να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την ομάδα του Καραγεωργίου, την πείσμωσε και στα τελευταία λεπτά περιόρισε τον Άρη στην περιοχή του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα δε, μετά από σέντρα του Λεάλ, ο Μπούντιμιρ με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

    Οι συνθέσεις της ομάδας:

    Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης, Ρομάνο.

    Άρης: Βελλίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ , Παπαστεργιανός, Φατί, Πρίττας, Ούμπιντες, Καπετάνος, Ακόστα, Καζναφέρης.

    ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr , real

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ