• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

    ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 σε ένα κακό ματς με δύο… γκολάρες (video)


    ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 σε ένα κακό ματς με δύο… γκολάρες (video)


    Σε ένα μετριότατο ντέρμπι, δίχως ρυθμό και φάσεις αλλά με μεγάλη ένταση, πάθος και δύναμη η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1). Ο,τι άξιζε από την αναμέτρηση των Κιτρινόμαυρων με τους Ερυθρόλευκους ήταν τα καταπληκτικά γκολ που πέτυχαν ο Κέβιν Μιραλάς στο 23' και ο Λεονάρντο στο 43'. Κατά τα άλλα, αργός ρυθμός, καμία φαντασία, μηδαμινές κλασικές φάσεις και συνολικά κακό θέαμα.
    Στο ντεμπούτο τού κ. Νίκου Κωστένογλου ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυρίως όμως με μια ανούσια υπεροχή. Μάλιστα, ο νωθρός Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 23' μόλις  στην πρώτη του (και τελευταία) αξιοπρεπή επιθετική προσπάθεια. Ο Μιραλάς «άδειασε» τον Μανωλά και με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ για τους Ερυθρόλευκους.

    Παρ' όλα αυτά η Ενωση δεν πτοήθηκε, ανέλαβε ξανά την πρωτοβουλία του παιχνιδιού και ισοφάρισε με καταπληκτική ενέργεια και σουτ βολίδα του Λεονάρντο έξω από την περιοχή τρία λεπτά πριν από το φινάλε του ημιχρόνου.

    Το β' ημίχρονο με βάση το τραγικό ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι δύο ομάδες μπορεί να θεωρηθεί και ως μη γενόμενο καθώς ελάχιστες φορές η μπάλα έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Παρά την εδαφική υπεροχή της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός ούτε απειλήθηκε αλλά ούτε και απείλησε και ως εκ τούτου η ισοπαλία ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

    Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο με δεύτερη κίτρινη οΜάκος για την ΑΕΚ και ο Μοντεστό για τον Ολυμπιακό.
    Γήπεδο: ΟΑΚΑ
    Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
    Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)
    Σκόρερ: Λεονάρντο (43' σουτ) - Μιραλάς (23' σουτ)
    ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Γεωργέας (Κοντοές 84'), Μανωλάς, Κάλα, Καράμπελας, Μάκος, Βάργκας, Λαγός, Λεονάρντο (Κάρλος 75'), Γκούντγιονσεν (Καφές 46'), Λυμπερόπουλος.
    Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (Μακούν 92'), Φουστέρ (Μέλμπεργκ 46'), Μιραλάς, Αμπντούν (Φετφατζίδης 63'), Τζιμπούρ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ