• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

    Τα πρωτόκολλα της Σιών

    Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού και για την γνησιότητά του λέγονται πολλά…. Οι Σιωνιστές το θεωρούν πλαστό, ενώ οι αντισιωνιστές το θεωρούν γνήσιο. Η συζήτηση όμως είναι περιττή, διότι το ίδιο το βιβλίο, μ’ έναν σατανικό τρόπο προβάλλει την σημερινή θλιβερή πραγματικότητα!
    lastscan2


    Σύμφωνα με τις Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων, που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων. Πως όμως ένα βιβλίο που προβλέπει την πορεία του κόσμου, μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο και ασήμαντο; Πως είναι δυνατόν ένα πλαστό σχέδιο να προωθείται στην εφαρμογή; Ποιές δυνάμεις το προωθούν ή ποιές δυνάμεις ενεργούν έτσι ώστε να δημιουργείται αποτέλεσμα που – έστω εν αγνοία τους – να είναι κατά γράμμα εφαρμογή του; Τι σημασία έχει αν ένα κείμενο είναι γνήσιο ή όχι, όταν το επαληθεύει η πράξη; Μήπως ο αγώνας για την γνησιότητα ή μη των Πρωτοκόλλων, έχει σαν στόχο να στραφεί η προσοχή μας μακρυά από το τρομαχτικό γεγονός της εφαρμογής, ενός τόσο σατανικού κειμένου;
    Ας αφήσουμε τα κείμενά του να το επιβεβαιώσουν ή να το απορίψουν ως πλαστό!!!!
    Πρωτόκολλο 1ον
    Περίληψη: Το δίκαιο βρίσκεται στη δύναμη. Η ελευθερία είναι έννοια αφηρημένη. Ο φιλελευθερισμός. Η δύναμη του χρυσού. Η αυτονομία. Η κεφαλαιοκρατία. Ο εσωτερικός εχθρός. Ο όχλος. Η αναρχία. Έξω η ηθική από την πολιτική. Δίκαιο είναι το συμφέρον του ισχυροτέρου. Η Ιουδαϊκή μασονική εξουσία είναι αήττητη. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο όχλος είναι τυφλός. Το πολιτικό αλφάβητο. Οι διαφωνίες των κομμάτων. Η μορφή της κυβέρνησης που οδηγεί καλύτερα στο σκοπό είναι η Μοναρχία. Τα ισχυρά ποτά. Ο κλασσικισμός. Η διαφθορά. Οι αρχές της Ιουδαϊκής και μασονικής κυβέρνησης. Ο φόβος. Το σύνθημα: “Ελευθερία, ισότης, αδελφότης”. Η αρχή της απολυταρχικής κυβέρνησης. Τα προνόμια της χριστιανικής αριστοκρατίας που καταστράφηκαν. Η νέα αριστοκρατία.
    Πρωτόκολλο 2ον
    Περίληψη: Οι οικονομικοί πόλεμοι είναι το θεμέλιο της Ιουδαϊκής υπεροχής. Η ορατή διοίκηση και τα παρασκήνια. Η επιτυχία των καταστρεπτικών διδασκαλιών. Η αφομοίωση στη σφαίρα της πολιτικής. Ο ρόλος του τύπου. Η τιμή του χρυσού και η αξία των Ιουδαϊκών θυμάτων.
    Πρωτόκολλον 3ον
    Περίληψη: Ο συμβολικός όφις κι η σημασία του. Η αστάθεια της συνταγματικής πλάστιγγας. Ο τρόμος στα ανάκτορα. Η εξουσία και η φιλοδοξία. Οι κοινοβουλευτικές ομιλιομηχανές, οι λίβελλοι. Οι καταχρήσεις της εξουσίας. Η οικονομική υποδούλωση. “Η αλήθεια του λαού”. Οι μονοπωλητές κι η αριστοκρατία. Ο στρατός των Ιουδαίων μασόνων. Ο εκφυλισμός των Χριστιανών. Η πείνα και το δίκαιο του κεφαλαίου. Η έλευση και η στέψη του “παγκοσμίου κυρίου”. Το βασικό αντικείμενο του προγράμματοs των μελλοντικών δημοτικών σχολών των μασόνων. Το μυστικό της επιστήμης της κοινωνικής τάξης. Γενική οικονομική κρίση. Ασφάλεια των “ημετέρων”. Ο δεσποτισμός των μασόνων είναι η βασιλεία του λογικού. Η απώλεια οδηγού. Ο μασονοσμός κι η “μεγάλη” Γαλλική επανάσταση. Ο βασιλεύς δεσπότης είναι από το αίμα της Σιών. Γιατί η μασονία είναι άτρωτη. Ο ρόλος των μυστικών πρακτόρων της μασονίας. Η ελευθερία.
    Πρωτόκολλον 4ον
    Περίληψη: Τα διάφορα στάδια της δημοκρατίας. Η εξωτερική όψη της μασονίας. Η ελευθερία και η πίστη. Ο διεθνής συναγωνισμός του εμπορίου και της βιομηχανίας. Ο ρόλος της κερδοσκοπίας. Η λατρεία του χρυσού.

    Πρωτόκολλον 5ον
    Περίληψη: Δημιουργία ισχυρής συγκεντρωτικής κυβέρνησης. Γιατί τα κράτη δεν μπορούν να συνενοηθούν. “Προεκλογή” των Ιουδαίων. Το χρυσάφι είναι η κινητήρια δύναμη των κρατικών μηχανισμών. Τα μονοπώλια στο εμπόριο και τη βιομηχανία. Οι θεσμοί όπως τους βλέπομε. Κοπώσεις από τις διαλέξεις. Πως θα υποταχθεί η Δημόσια Γνώμη. Η σπουδαιότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η υπερκυβέρνηση.
    Πρωτόκολλον 6ον
    Περίληψη: Τα μονοπώλια. Οι περιουσίες των Χριστιανών εξαρτώνται από τα μονοπώλια. Η αριστοκρατία χωρίς τον κτηματικό πλούτο της. Το εμπόριο, η βιομηχανία κι κερδοσκοπία. Η πολυτέλεια. Η αύξηση του μεροκάματου κι η ακρίβεια των ειδών πρώτης ανάγκης. Η αναρχία κι η οινοποσία. Η μυστική έννοια της προπαγάνδας των διαφόρων οικονομικών θεωριών.
    Πρωτόκολλον 7ον
    Περίληψη: Γιατί πρέπει να αυξάνωμε τους εξοπλισμούς. Ζυμώσεις, διχόνοιες, τσακωμοί και μίση σ’ όλο τον κόσμο. Περιορισμός της αντιπολιτεύσεως των Χριστιανών με τους πολέμους και τον παγκόσμιο πόλεμο. Το μυστικό κι εγγύηση της επιτυχίας στην πολιτική. Ο ρόλος του τύπου στο σχηματισμό δημόσιας γνώμης. Τα Αμερικάνικα, τα Γιαπωνέζικα και τα Κινέζικα κανόνια.
    Πρωτόκολλον 8ον
    Περίληψη: Η διφορούμενη έννοια του δικανικού δικαίου. Οι συνεργάτες του μασονικού καθεστώτος. Ιδιαίτερες σχολές, ολότελα ξεχωριστή ανώτερη ανατροφή. Οι οικονομολόγοι κι οι εκατομμυριούχοι. Σε ποιούς πρέπει να εμπιστευόμαστε τις υπεύθυνες θέσεs στην κυβέρνηση.
    Πρωτόκολλον 9ον
    Περίληψη: Χρησιμοποίηση των μασονικών αρχών για την αλλαγή της ανατροφής των λαών. Η μασονία. Η σπουδαιότητα του αντισημιτισμού. Η μασονική δικτατορία. Ο τρόμος. Αυτοί που εξυπηρετούν την μασονία. Η “διανοούμενη” κι η “τυφλή” δύναμη των Χριστιανικών βασιλείων. Εξουσία και λαός. Η δημοκρατική δικτατορία. Εκπαίδευση και ανατροφή. Ερμηνεία των νόμων.
    Πρωτόκολλον 10ον
    Περίληψη:Η δύναμη των πραγμάτων στην πολιτική. Η μεγαλοφυϊα της ποταπότητας. Τι υπόσχεται το μασονικό κίνημα. Η καθολική ψηφοφορία. Η αυτοεκτίμηση. Οι αρχηγοί της μασονίας. Οι οργανώσεις κι η λειτουργία τους. Το δηλητήριο της Φιλελευθερίας. Το σύνταγμα είναι η πηγή των κομματικών διχονοιών. Η δημοκρατική χρονολογία. Οι Πρόεδροι είναι τα δημιουργήματα της μασονίας. Ευθύνη των Προέδρων. Ο “Παναμάς”. Ο ρόλος της Βουλής και του Προέδρου. Η μασονία είναι νομοθετική δύναμη. Το νέο δημοκρατικό πολίτευμα. Μετάβαση στη μασονική “μοναρχία”. Η εποχή της ανακήρυξης του “Παγκόσμιου Βασιλιά”. Εγκεντρισμόs ασθενειών και άλλων κακών της μασονίας.
    Πρωτόκολλον 11ον
    Περίληψη: Το πρόγραμμα του νέου Πολιτεύματος. Μερικές λεπτομέρεις του προτεινόμενου πραξικοπήματος. Οι Χριστιανοί είναι πρόβατα. Η απόκρυφη μασονία και οι στοές της “επιφανείας”.

    Πρωτόκολλον 12ον
    Περίληψη: Η μασονική ερμηνεία της λέξης “ελευθερία”. Το μέλλον του Τύπου στο βασίλειο των μασόνων. Ο έλεγχος του Τύπου, τα πρακτορεία των ανταποκριτών. Τι σημαίνει πρόοδος για τους μασόνους. Η αλληλεγγύη των μασόνων στο σύγχρονο Τύπο. Το αλάνθαστο του νέου πολιτεύματος.
    lastscan
    Πρωτόκολλον 13ον
    Περίληψη: Η ανάγκη του επιούσιου άρτου. Τα πολιτικά ζητήματα. Τα βιομηχανικά ζητήματα. Οι διασκεδάσεις. Οι οίκοι ανοχής. Η αλήθεια είναι μία. Τα μεγάλα προβλήματα.
    Πρωτόκολλον 14ον
    Περίληψη: Η θρησκεία του μέλλοντος. Η δουλεία του μέλλοντος. Αδύνατο να γίνουν γνωστά τα μυστήρια της θρησκείας του μέλλοντος. Η πορνογραφία και το μέλλον του έντυπου λόγου.
    Πρωτόκολλον 15ον
    Περίληψη: Παγκόσμιο πραξικόπημα σε μία μέρα. Οι θανατικές καταδίκες. Το μέλλον των Χριστιανών μασόνων. Ο μυστικός χαρακτήρας της Εξουσίας. Αύξηση των μασονικών στοών. Η κεντρική διοίκηση των Σοφών. Η υπόθεσh AZEFF. Η μασονία είναι ο οδηγός όλων των μυστικών οργανόσεων. Η σπουδαιότητα της δημόσιας επιτυχίας. Τα θύματα. Οι θανατικές καταδίκες των μασόνων. Κατάπτωση του κύρους των νόμων και της εξουσίας. Η προεκλογή. Συντομία και σαφήνεια των νόμων της αυριανής βασιλείας. Υπακοή στην Εξουσία. Μέτρα κατά της κατάχρησης της Εξουσίας. Αυστηρότητα των ποινών. Όριο ηλικίας για τους δικαστές. Ο φιλελευθερισμός των δικαστών και της Αρχής. Το παγκόσμιο χρήμα. Η απολυταρχία της μασονίας. Ακυρωτικό δίκαιο. Πατριαρχική έννοια της αυριανής Κυβέρνησης. Θεοποίηση της Κυβέρνησης. Το δίκαιο του ισχυροτέρου, το μόνο δίκαιο. Ο Βασιλιάς του Ισραήλ εΊναι ο Πατριάρχης του κόσμου.
    Πρωτόκολλον 16ον
    Περίληψη: Τα Πανεπιστήμια θα γίνουν ακίνδυνα. Η αντικατάσταση της κλασσικής Παιδείας. Η μόρφωση και το επάγγελμα. Οι Σχολές όργανα του κυβερνώντος. Κατάργηση της ελεύθερης Παιδείας. Οι νέες θεωρίες. Η ανεξαρτησία της σκέψης. Η διδασκαλία με τις παραστάσεις.
    Πρωτόκολλον 17ον
    Περίληψη:Το δικηγορικό επάγγeλμα. Η επιρροή των Χριστιανών ιερέων. Η ελευθερία της συνείδησης. Ο Βασιλιάς των Ιουδαίων. Πατριάρχης και Πάπας. Μέσα πάλης κατά της Εκκλησίας. Προβλήματα του σύγχρονου Τύπου. Οργάνωση της Αστυνομίας. Η εθελοντική αστυνομία. Η κατασκοπία σύμφωνα με το πρότυπο της Ιουδαϊκής κοινωνίας. Οι καταχρήσεις της Εξουσίας.
    Πρωτόκολλον 18ον
    Περίληψη: Μέτρα ασφαλείας. Παρακολούθηση των συνομοτών. Η φανερή φρουρά, είναι καταστρεπτική για την Αρχή. Η φρουρά του Βασιλιά των Ιουδαίων. Το μυστικό γόητρο της Εξουσίας. Σύλληψη με την παραμικρή υπόνοια.
    Πρωτόκολλον 19ον
    Περίληψη: Το δικαίωμα υποβολής αναφορών και νομοσχεδίων. Τα πολιτικά εγκλήματα στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων. Η διαφήμιση στα πολιτικά εγκλήματα.

    Πρωτόκολλον 20ον
    Περίληψη: Το οικονομικό πρόγραμμα. Ο προοδευτικός δασμός. Εισπράξεις με χαρτόσημα. Ταμιευτήρια και καθήλωση του χρυσού. Ελεγκτικό Συνέδριο. Κατάργηση της αντιπροσωπείας. Καθήλωση των κεφαλαίων. Γραμμάτια. Ανταλλαγή του χρυσού. Εκμετάλλευση της αξίας της εργασίας. Ο προϋπολογισμός. Τα κρατικά δάνεια. Η σειρά αξιών προς 1% τόκο. Οι βιομηχανικές αξίες. Οι κυβερνήτες των Χριστιανών. Οι ευνοούμενοι. Οι πράκτορες της μασονίας.
    Πρωτόκολλον 21ον
    Περίληψη: Τα εσωτερικά δάνεια. Το παθητικό κι οι φόροι. Οι μετατροπές. Τα Ταμιευτήρια και το εισόδημα. Κατάργηση του Χρηματιστηρίου. Φορολογία των βιομηχανικών αξιών.
    Πρωτόκολλον 22ον
    Περίληψη: Το μυστικό τοu μέλλοντος. Η προαιώνια δυστυχία βάση της μελλοντικής ευτυχίας. Η αίγλη της Εξουσίας και η μυστική λατρεία της.
    Πρωτόκολλον 23ον
    Περίληψη: Μείωση της παραγωγής ειδών πολυτελείας. Η μικρή βιομηχανία. Η απεργία. Απαγόρευση της μέθης. Θάνατος της παλιάς κοινωνίας κι οικοδόμηση της καινούργιας. Ο εκλεκτός του Θεού.
    Πρωτόκολλον 24ον
    Περίληψη: Εξασφάλιση της δυναστείας του Βασιλιά μας. Προετοιμασία του Βασιλιά. Απομάκρυνση των ακαταλλήλων διαδόχων. Ο Βασιλιάς κι οι τρείς σύμβουλοί του. Ο Βασιλιάς-πεπρωμένο. Το άσπιλο του ήθους του Βασιλιά των Ιουδαίων.


    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ