• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

    Θρίαμβος για Ολυμπιακό Βόλου στο Λουξεμβούργο



    Ο Ολυμπιακός Βόλου με βόλτα στο Λουξεμβούργο, κέρδισε 3-0 την Ντιφερντάνζ και εξασφάλισε παρουσία στα play off του Europa League, αλλά δεν ξέρει αν θα προλάβει να πάρει μέρος μετά την απόφαση για υποβιβασμό.
    Ο Γκραθία επέλεξε τον Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρόκα αριστερό μπακ, τον Σέλεσι δεξί και τους Ντολεζάι, Σαβιέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Αλβάρεζ με τον Νταρμπιόν δίδυμο στα αμυντικά χαφ, με τον Σκέμπρι σε ρόλο επιτελικού. Αριστερό εξτρέμ ο Μόνχε, δεξί ο Μπρέσκα και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Μαρτίν. Τα απόλυτως λογικά από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έπρεπε και να συνεφέρει ψυχολογικά τους παίκτες του μετά την απόφαση για τον υποβιβασμό.
    Παρά το... σοκ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, οι Βολιώτας παρουσιάστηκαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Πήραν από νωρίς τον έλεγχο της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκαν από τους Λουξεμβούργιους και μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν πάρει εκεφάλι στο σκορ. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις καλές στιγμές με το τετ-α-τετ του Σκέμπρι στο 14' και την καλή φάση με τον Μόνχε στο 30' που δεν μπήκαν ποτέ στο πλεκτό.
    Ο Βόλος ήταν σαφώς ανώτερος από τους γηπεδούχους. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων δεν αντικατροπτίστηκε στο σκορ του πρώτου μέρους αλλά στην επανάληψη ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, ώστε να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι!
    Ο Σκέμπρι με καταπληκτική ενέργεια άνοιξε το σκορ στο 66' ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ακόστα «έγραψε» το 2-0 και έβαλε τέλος στην υπόθεση-πρόκριση. Μάλιστα, ο Σολάκης στο 89' έβαλε το κερασάκι στη τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0!
    Πλέον ο επαναληπτικός θα είναι τυπική διαδικασία, όσον αφορά το «εισιτήριο» για τα πλέι-οφ του Europa που παίχθηκε μέσα στο γήπεδο. Γιατί μετά τον υποβιβασμό του Βόλου στην Football League αναμένεται και η τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ!


    Πηγή βίντεο εδώ 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ