• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

    Δείτε ποια 9 ζευγάρια της showbiz έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας!

    • Μαίρη Κέιτ και Ολιβιέ Σαρκοζί: Η 27χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας, επιχειρηματίας και δίδυμοι, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζει τον έρωτά της με έναν άνδρα μεγαλύτερο κατά 28 χρόνια. Πρόκειται για τον ετεροθαλή αδελφό του πρώην γάλλου προέδρου Νικολά Ζαρκοζί, Ολιβιέ, που είναι τραπεζίτης και απολαμβάνει την αγκαλιά της ξανθιάς ηθοποιού.  


    •  Ροντ Στιούρτ και Πένυ Λάνκαστερ: Όσο κι αν λατρεύουμε τα τραγούδια του, κανείς δεν μπορεί να πεις μόλις δει μια φωτογραφία του ζευγαριού, ότι η Πέννυ δεν θα μπορούσε να είναι και κόρη του. Το ζευγάρι έχει 26 χρόνια διαφορά! 

    • Άλεκ Μπόλτγουιν και Ιλάρια Τόμας: Όταν ο αστέρας του Χόλιγουντ φωτογραφίζεται μαζί της, δείχνει πιο νέος, πιο λεπτός. Η Ιλάρια που βγάζει το ψωμί της ως δασκάλα γιόγκας στο Μανχάταν είναι και αυτή 26 χρόνια μικρότερη του Μπόλτγουιν. Βέβαια θα πουν κάποιοι πως ο Αλεκ δείχνει νεώτερος, αλλά 26 χρόνια είναι αυτά!
    • Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο Μάικλ ήταν είναι και θα είναι για πάντα γόης, αλλά σίγουρα έχουν γραφτεί πολλά για τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού. Στις 25 Σεπτεμβρίου 1969 ο Ντάγκλας ήταν στο πάρτι των 25ων γενεθλίων του και εκείνη την ημέρα ο Ντέιβιντ και η Πατρίσια τζόουνς δέχοντας ευχές για την γέννηση της κόρης τυς Κάθριν Ζέτα. Πάντως ο Ντάγκλας τη γνώρισε μετά από 30 χρόνια και με την αφοπλιστική ατάκα "θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου", την έπεισε να πει το ναι.  

    • Τζέισον Στάθμαν και Ρόζι Χάντιγκντον Γουάϊτλι: Έχουν πολλά κοινά που τους συνδέουν. Είναι Βρετανοί, έζυν ασχοληθεί και οι δυο με το μόντελινγκ ενώ έχουν παίξει αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι δυο στον κινηματογράφο. Μόνο που υπάρχει μια διαφορά 19 ετών ανάμεσα στον τζέισον και τη Ρόζι. Το 1998, όταν εκείνος έπαιρνε τον πρώτο του ρόλο, η σύζυγός του είχε κλείσει τα 12 της χρόνια, 


    • Τζορτς Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν: Στα 53 του ο νιόπαντρος Τζορτζ παντρεύτηκε την 35 χρονη δικηγόρο, βυθίζοντας σε θλίψη τον παγκόσμιο γυναικείο πληθυσμό. Τα 18 χρόνια διαφοράς δεν είναι και τόσο δραματικά, αν δούμε μερικά από τα άλλα ζευγάρια μας.


    • Μαράϊα Κάρεϊ και Νικ Κάνον: Η ντίβα της μουσικής ελκύεται από μικρότερους άνδρες. Το 2008 παντρεύτηκε τον Νικ Κάνον από το Σαν Ντιέγκο , 12 χρόνια μικρότερό της. 
    • Μπρους Γουίλις και Έμα Χέμινγκ: Στα 59 του χρόνια ο Μπρους στέκεται δίπλα στην 35χρονη Έμα και δείχνει ακομπλεξάριστος!
    • Χιου Χέφνερ και Κρίσταλ Χάρις: Τι να πει κανείς για τον Mr Playboy? ο άνθρωπος είναι απίστευτος και σπάει όλα τα ρεκόρ! Στα 86 του παντρεύτηκε την 36 Κρίσταλ. 60 ολόκληρα χρόνια διαφοράς!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ