• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

    Της ακρωτηρίασαν το πόδι και το έβαλαν ανάποδα!

    Κι όμως δεν πρόκειται για ιατρικό λάθος

    Η 22χρονη Jordon Moody από τη Βρετανία διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο μηριαίο οστό, όταν ήταν φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη. Εκεί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και αρχικά φάνηκε να ξεπέρασε την ασθένεια. 

    Ωστόσο, η 22χροη κοπέλα πριν από λίγους μήνες ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Οι γιατροί της είπαν ότι θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν τον μηρό της. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι κατά την εγχείρηση οι γιατροί τοποθέτησαν στη θέση του μηρού της το υπόλοιπο πόδι της κοπέλας, δηλαδή το σημείο από την γάμπα έως το πέλμα και μάλιστα το έβαλαν ανάποδα.

    Δεν πρόκειται για κάποιο ιατρικό λάθος. Με αυτή την μέθοδο οι γιατροί προετοιμάζουν το πόδι της 22χρονης Jordon να δεχθεί το προσθετικό μέλος που θα της τοποθετήσουν στη συνέχεια. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γάμπα πλέον θα λειτουργεί ως μηρός και η φτέρνα ως το γόνατο που λείπει. Εκεί ακριβώς θα τοποθετηθεί το προσθετικό πόδι και έτσι η 22χρονη θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. 

    Η ίδια είπε στη Daily Mail ότι όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν είχε άλλη επιλογή από αυτή έπαθε ένα αρχικό σοκ αλλά για την ίδια προέχει να ξαναπερπατήσει και μάλιστα χωρίς πατερίτσες ή κάποιο μπαστούνι. 

    «Ας ελπίσουμε ότι, πριν από τα Χριστούγεννα, θα μπορώ να περπατήσω χωρίς βοήθεια και πάλι», σχολίασε.





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ