• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

    ΣΟΚ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΛΩΤΗ ΠΟΛΗ 50.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!Ποιος είναι ο τελικός σκοπός της!!!Όλη η αλήθεια όπως δεν την έχετε ξαναδεί!!!

    Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο – Σε αυτήν θα ζουν 50.000 άνθρωποι με ό,τι άνεση μπορείτε να φανταστείτε – Θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο
    Για όσους θέλουν να ταξιδεύουν ασταμάτητα , μία εταιρεία από τη Φλόριντα έχει τη... λύση, αφού φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία «πλωτή πολιτεία», που θα ονομάζεται το «Πλοίο της Ελευθερίας» και θα γυρίζει όλο τον κόσμο κάθε δύο χρόνια προσφέροντας στους επιβάτες μία πολυτελή διαμονή.


    Εκεί θα ζουν 50.000 άνθρωποι, οι οποίοι  θα έχουν στην διάθεσή τους και «του πουλιού το γάλα». Οπως εξηγεί ο Ρότζερ Γκούτς, διευθυντής και αντιπρόεδρος της εταιρείας «Freedom Ship International» που εδρεύει στη Φλόριντα, «πρόκειται για το μεγαλύτερο πλοίο που θα έχει κατασκευαστεί ποτέ και την πρώτη, παγκοσμίως, πλωτή πολιτεία».

    Μάλιστα, το τεράστιο σκάφος θα κινείται με την βοήθεια της ηλιακής και της  κυματικής ενέργειας. Το ταξίδι της πλωτής πολιτείας θα ξεκινάει από τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, θα διασχίζει τον Ατλαντικό με κατεύθυνση την Ευρώπη και θα φθάνει στη Μεσόγειο.
    Για να πάρει κανείς μία ιδέα του μεγέθους του, αρκεί να σκεφθεί ότι το μήκος του είναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερο από αυτό του κρουαζιερόπλοιου «Queen Mary 2».
    Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», πρόκειται για ένα σκάφος, με μήκος 1.372 μέτρα, πλάτος περίπου 230 μέτρων και βάρους 2,7 εκατ. τόνων.
    Η «πλωτή πολιτεία» θα έχει 25 ορόφους και, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, εκτός από τους 50.000 μόνιμους κατοίκους, θα μπορούν να το επισκέπτονται 30.000 άτομα.
    «Στο πλοίο της Ελευθερίας»  θα υπάρχουν σχολεία, νοσοκομεία, καταστήματα, πάρκα, ενυδρείο, καζίνο, μέχρι και γκαλερί, ενώ στην οροφή του θα υπάρχει αεροδρόμιο και στο πίσω μέρος προβλήτα. Το κόστος της «πλωτής πολιτείας» αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 δισ. δολάρια και η αμερικανική εταιρεία έχει επιδοθεί σε... αγώνα δρόμου με στόχο την προσέλκυση χρηματοδοτών.
    protothema.gr



    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
    Agenda 21 Τι ακριβώς είναι η ατζέντα 21; Από ποιους δόθηκε; Ποιοι την υιοθέτησαν ;
    Ποιος είναι ο τελικός σκοπός της; Όλη η αλήθεια όπως δεν την έχετε ξαναδεί..
    .Ατζέντα 21 Venus project Masdar City Πλωτές πόλεις Σιδερένιο βουνό Monsado Fema MSG Codex Alimentarius (Διατροφικός Κώδικας) GMO NWO Παγκόσμια Διακυβέρνηση Κρεατόμαζες Μεταλλαγμένα .Στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές, μεταξύ των οποίων και ο Λιακόπουλος.Ακούμε διαρκώς τους όρους πράσινη ανάπτυξη, βιώσιμη ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος, προστασία της βιοποικιλότητας, ανακατανομή του πλούτου, καινοτόμες τεχνολογίες, κλιματική αλλαγή κτλ και κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτές τις φράσεις.Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύει, λένε, το περιβάλλον.Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπορεί να φθάσουν το ένα δισεκατομμύριο, εγκαταλείποντας ολόκληρες περιοχές της υπαίθρου και μετακομίζοντας στις πόλεις που θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης




    volcanotimes.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ