• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

    Ο Σουηδικός στρατός εντόπισε ένα αγνώστων στοιχείων βυθισμένο αντικείμενο, στα ανοικτά των ακτών κοντά στη Στοκχόλμη!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου του 2014 ο σουηδικός στρατός έχει ξεκινήσει το κυνήγι εναντίον ενός κυμαινόμενο αντικείμενου που εντοπίστηκε στα νερά κοντά στην Kanholmfjarden Namdofjarden, κοντά στην πρωτεύουσα της Στοκχόλμης. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αποτελέσματα και το κυνήγι είναι ακόμα μία μυστηριώδες και συναρπαστική περίπτωση.
    Στις 16 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Άμυνας της Σουηδίας έχει λάβει περίπου 100 εκθέσεις παρατηρήσεων των υδρόβιων αντικειμένων. Ο σουηδικός στρατός νομίζει ότι μπορεί να αντιμετωπίζει  ένα ρωσικό υποβρύχιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουν βεβαιότητα και οι εκδοχές είναι πολλές.
    Οι θεωρίες έχουν ανακύψει σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας βυθισμένα αντικείμενα (USO), ή «αγνώστου ταυτότητας υποβρύχια αντικείμενα» που εντοπίστηκε ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
    Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα«Svenska Daglabet" το κυνηγητό ξεκίνησε  σε απάντηση για μια κλήση κινδύνου από ένα πλοίο, το οποίο βρισκόταν στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης.
    Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη περίπου 200 στρατιωτών με τα ερευνητικά σκάφη και τα αμφίβια. 
    Των Σουηδικών Ενόπλων Δυνάμεων
    εικόνα
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ειδικοί να πιστεύουν ότι αυτό το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα ρωσικό υποβρύχιο που μπορεί να έχει υποστεί ζημιά. Υπάρχει, επίσης, μια άλλη θεωρία που μπορεί να ήταν ένα πλοίο με το όνομα NS Concord. Στις 19 Οκτωβρίου, ο σουηδικός στρατός δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγνώστων αεροσκαφών, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σίγουρα ένα υποβρύχιο.
    Στις 20 Οκτωβρίου, η Ρωσία δήλωσε ότι αυτό το αεροσκάφος δεν ανήκει απόλυτα σε αυτό το, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανότατα ανήκει στην Ολλανδία, αλλά αμέσως αρνήθηκαν. Η κυβέρνηση είναι επιφυλακτική και οι ειδήσεις είναι ασαφείς.

    Ο Goranson έχει επίσης δηλώσει ότι τα υποβρύχια είναι δύσκολο να ανιχνευθούν. Ο στρατός έχει απαγορεύσει την πτήση των πολιτικών αεροσκαφών στην εν λόγω περιοχή. Εν ολίγοις, με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου του 2014 το αεροσκάφος δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, και ορισμένες ομάδες των οπαδών και ερευνητές των UFO από τη Σουηδία, ήδη μιλούν για μια έντονη δραστηριότητα UFO στην παράκτια ζώνη. Θα έχουμε περισσότερες επίσημες ειδήσεις από τη Σουηδία.  Τι ήταν αυτό;Η αλήθεια είναι κρυμμένη, όπως συμβαίνει συχνά.


    anekshghta-fainomena

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ