• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

    4χρονο αγοράκι σώζει το σχολείο του από πυρκαγιά!

    Ο Liam Mansell είναι μόλις τεσσάρων ετών, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σώσει το σχολείο και τους συμμαθητές τους από πυρκαγιά και να τιμηθεί με μετάλλιο ανδρείας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


    Όλα συνέβησαν σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας, το Wardley. Ο τετράχρονος Liam, που είχε ξεκινήσει το σχολείο πριν από λίγες μέρες, έγινε ήρωας όταν παρατήρησε ότι έβγαινε καπνός από μια μικρή κουζίνα. Χωρίς να διστάσει, πάτησε το fire alarm και έτρεξε στην τάξη του, όπου είπε στην δασκάλα του « Nομίζω ότι το σχολείο μας έπιασε φωτιά, κυρία!».

    Εκείνη ειδοποίησε την Πυροσβεστική και αμέσως το σχολείο εκκενώθηκε. Χάρη στην εξυπνάδα του Liam και την ψύχραιμη αντίδραση του οι 167 μαθητές του σχολείου καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό δεν έπαθαν απολύτως τίποτα, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν γρήγορα να ελέγξουν την φωτιά, πριν εξαπλωθεί σε όλο το σχολικό συγκρότημα.

    Η μητέρα του Liam,περήφανη για το γιο της, δήλωσε: « Ήταν οι πρώτες του μέρες στο σχολείο, ήταν ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής γι’ αυτό και είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι και περήφανοι για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε».

    Η πυροσβεστική υπηρεσία, σε μια όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν του μικρού ήρωα, τίμησε τον Liam με μετάλλιο ανδρείας, κάνοντας τον έτσι τον νεαρότερο άνθρωπο στην χώρα που παίρνει μια τέτοια διάκριση.

    kontranews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ