• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

    Ένα σημαδιακό ταξίδι του κ. Ομπάμα.. Επαληθεύεται ο Γέροντας Παίσιος;; Από το Βατικανό στο ¨βαθύ Ισλάμ¨.

    Ρώμη: Θερμή συνάντηση Ομπάμα  και  Πάπα Φραγκίσκου.
    Στην συνάντηση του με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, η οποία διήρκεσε μία ώρα, εξέφρασε τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Ποντίφικα, και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο.



    Ο πάπας παρέδωσε στον Αμερικάνο πρόεδρο ένα αντίγραφο της διακήρυξης της αποστολής του, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την εξάλειψη των οικονομικών ανισοτήτων και της φτώχειας.
    Ο Ομπάμα διαβεβαίωσε τον ποντίφικα ότι θα τοποθετήσει την διακήρυξη στο Οβάλ Γραφείο. 

    28 Μαρτίου 2014
    Επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Ομπάμα.

    Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε την Παρασκευή στη Σαουδική Αραβία με τον βασιλιά Αμπντάλλα για να επιλύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τα ζητήματα ασφάλειας στη Μέση Ανατολή.

    Η συνάντησή τους έξω από την Σαουδική πρωτεύουσα Ριάντ, επικεντρώθηκε κυρίως στις εντάσεις που έχουν προκληθεί από τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία και από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. 
    Το πιο κάτω είναι απόσπασμα  κειμένου από το 10ο κεφάλαιο  του σχετικά πρόσφατου (2001) εκδοθέντος  βιβλίου για τον Γέροντα Παίσιο : "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
    ¨ Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια…... Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα - και θα το δείτε - ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.   Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη.¨ http://epanastasilae.blogspot.gr/
    Στα παραπάνω δεν χωρούν δικά μας λόγια, μόνο προβληματισμός  προσευχή , πόνος και εγρήγορση  και σε σχέση με αυτά που βιώνει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ σε ολόκληρο τον πλανήτη , βλ. Φρικτωδίες Συρίας.

    Κωνσταντίνος  Βαρδάκας

    yiorgosthalassis

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ