• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

    Ζητείται... θαύμα για τον Άρη - Ο Απόλλωνας στάθηκε όρθιος στη Βέροια

    Ζητείται... θαύμα για τον Άρη
    Η βαθμολογική... ανάσα για τον Άρη μπορεί να περιμένει! Οι Θεσσαλονικείς παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αγώνα για την 27η ημέρα της Σούπερ Λίγκας, και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την εντός έδρας ισοπαλία της Βέροιας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτή ήταν η 8η εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία
    πλέον χρειάζεται ένα μικρό θαύμα στις τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, κάτι που με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

    Ο Απόλλωνας στάθηκε όρθιος στη Βέροια


    Η Βέροια προηγήθηκε με τον Μπεν στο 43', όμως ο Απόλλωνας αρνήθηκε πεισματικά να χάσει και με το παλικαρίσιο γκολ του Πετρόπουλου στο 63', έκανε το 1-1 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, στην αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Super League.


    Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς για τη Βέροια και τον Απόλλωνα, η "ελαφρά ταξιαρχία" απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τους γηπεδούχους και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από την προτελευταία θέση που οδηγεί απ' ευθείας στη Football League.

    pamesports.gr
    enikos.gr


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ