• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

    Καναδάς: Γνωρίστε την Della Wolf Kangro Wiley Richards Το πρώτο μωρό στον κόσμο που έχει τρεις γονείς!

    Εει δύο μαμάδες και έναν μπαμπά και συγκεκριμένα την ομοφυλόφιλη μητέρα της και την γυναίκα της και τον βιολογικό της πατέρα


    Η Della Wolf Kangro Wiley Richards από το Βανκούβερ του Καναδά είναι το πρώτο μωρό στον κόσμο που έχει... επίσημα τρεις γονείς!

    Κι όμως, η μικρή Della έχει δύο μαμάδες και έναν μπαμπά και συγκεκριμένα την ομοφυλόφιλη μητέρα της και την γυναίκα της  και τον βιολογικό της πατέρα.

    Το νέο νομοσχέδιο για τις οικογένειες, που πέρασε πέρυσι τον Μάρτιο στον Καναδά, επιτρέπει να αναγράφονται στα πιστοποιητικά γεννήσεως των παιδιών ως και τέσσερις γονείς!

    Η Wiley (η μητέρα της Della) και η Richards ήξεραν ότι ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί αλλά δεν ήθελαν να αφήσουν έξω από την οικογένειά τους τον πατέρα της μικρούλας.

    Για την ακρίβεια, ο βιολογικός πατέρας της Della ήταν πολύ καλός φίλος με την Wiley η οποία και θέλησε να κυοφορήσει το μωρό που τόσο πολύ εκείνη και η σύντροφός της ήθελαν.

    Όσον αφορά στις αντιδράσεις των οικογενειών και των φίλων τους, οι τρεις γονείς είπαν ότι τους υποστήριξαν και τους βοήθησαν να κάνουν τα πρώτα βήματα στη νέα τους ζωή...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ