• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

    Βάζεις υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Κρήτης με ΧΑ; Πάρε μια ΕΔΕ για να μάθεις

    Τελικά ως φαίνεται εάν κατέβεις υποψήφιος με νόμιμο κόμμα που δεν είναι της αρεσκείας του Συστήματος περνάς από ΕΔΕ. Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό που κατεβαίνει υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή και μίλησε χθες σε εκδήλωση του κόμματος στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.


    Ο υποψήφιος περιφερειάρχης στην Κρήτη με το κόμμα της Χρυσής Αυγής και εν ενεργεία αστυνομικός, Γιώργος Σπυρόπουλος, ήταν στην προσωπική φρουρά του του βουλευτή του Λαϊκο΄θ Συνδέσμου.

    Αν και μετά την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, για την απομάκρυνση των αστυνομικών από την προσωπική ασφάλεια των βουλευτών της ΧΑ, ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος.. Μάλιστα, στη χθεσινή ομιλία του βουλευτή της ΧΑ στην Κρήτη ο αστυνομικός ήταν πρώτος στο ακροατήριο.Τώρα αυτό από πότε είναι έγκλημα πρέπει να μας το εξηγήσουν.

    Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος αστυνομικός που θέτει υποψηφιότητα με τη ΧΑ, αφού και ο πρώην άνδρας της ασφάλειας του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΧΑ, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα για τα επεισόδια στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου.

    Παράλληλα όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί που θέτουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοίκητες εκλογές, αν δεν έχουν βαθμό, από ανθυπαστυνόμοι και πάνω, δεν χρειάζεται να παραιτηθούν.

    Προφανώς όμως αν δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κινδυνεύουν το λι΄γοτερο με ΕΔΕ, αν όχι με καταδίκη στα κάτεργα.


    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ