• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

    Τέλος ο Σάντος από την Εθνική ομάδα!

    - Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ...
    Γιώργο Σαρρή στον οποίο γνωστοποίησε την απόφαση του να μην συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας

    - Ο λόγος που ο Φερνάντο Σάντος απάντησε αρνητικά είναι γιατί θέλει να προπονήσει σύλλογο, ώστε να έχει καθημερινή τριβή με το ποδόσφαιρο
    - Φουντώνει η φημολογία πως προορίζεται για τον πάγκο του ΠΑΟΚ Το... σίριαλ Σάντος έλαβε τέλος το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του γνωστοποίησε την απόφαση του να μην συνεχίσει στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

    Ο Φερνάντο Σάντος ευχαρίστησε τον Γιώργο Σαρρή για την πρόταση, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην καθημερινή ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας από το καλοκαίρι κάποιον σύλλογο.

    Την ίδια ώρα, έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό να επιστρέφει στην Τούμπα για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα από καμία από τις δύο πλευρές.

    Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι του 2010 όταν και διαδέχθηκε τον Ότο Ρεχάγκελ. Με αυτόν στον πάγκο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε αήττητο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 και έφθασε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω μπαράζ όπου και απέκλεισε την Ρουμανία.


    gkourou.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ