• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

    Κασιδιάρης: "Βαρεμένε είσαι ορφανό του Στάλιν"

    Για ποιο λόγο ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιώργο Βαρεμένο. Δείτε το βίντεο (Vid)

    "Δικηγόρο των Εβραίων" αποκάλεσε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, "ορφανό του Στάλιν".
    Κατά τη διάρκεια εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον Γ. Βαρεμένο, όταν κατά τη συζήτηση για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχει σε ένα "ακροδεξιό θέατρο". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δεινά που προκάλεσε στην ανθρωπότητα, η χιτλερική βαρβαρότητα.
    Ο κ. Βαρεμένος αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, τόνισε πως έχουμε να κάνουμε με πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα δεινά που προκάλεσε στην ανθρωπότητα, η χιτλερική βαρβαρότητα.
    "Εσύ, ένα ορφανό του Στάλιν θα αποκαλέσεις εμένα χιτλερικό;" είπε από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο.
    Στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος κατηγόρησε τον Ηλία Κασιδιάρη πως προεξόφλησε ως αποτυχημένο των υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια για την επιχείρηση της Αστυνομίας, "Ξένιος Ζευς".
    Τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης έριξε τα βέλη του και κατά του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Ν. Δένδια, χαρακτηρίζοντάς τον τέκτονα, δικηγόρο των Ρόθτσιλντ και των Εβραίων στην Ελλάδα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ