• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

    Μην αναρωτιέστε μετά γιατί θα αδειάσουν οι τράπεζες από λεφτά


    Το γράφαμε και παλαιότερα και συνεχίζουμε να το γράφουμε μέχρι και σήμερα. Όποιοι σπέρνουν άνεμους θα θερίσουν θύελλες….

    Έρχονται νέες μειώσεις μισθών και αύξηση της ανεργίας
    Δεν έφταναν οι δραματικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα τώρα αποκαλύπτεται ότι και τα φορολογικά μέτρα θα είναι δυσβάσταχτα.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την αύξηση της φορολόγησης στους τόκους των καταθέσεων  στο 15% από 10% που ισχύει σήμερα.

    Όσοι κράτησαν δηλαδή τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα και δεν έφυγαν στο εξωτερικό τώρα θα δουν να μειώνονται οι τόκοι που θα παίρνουν.

    Μέτρο οριζόντιο καθώς αγγίζει κυρίως τα νοικοκυριά που έχουν ένα μικρό κομπόδεμα.

    Διότι οι έχοντες εκατομμύρια τα έβγαλαν στο εξωτερικό. Ας μην εκπλαγεί η κυβέρνηση αν δεν μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες.
    Καταργείται το επιπλέον αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους που έχουν τέκνα. Φυσικά, εξισώνεται το πετρέλαιο θέρμανσης με το κίνησης.
    Μόλις ο κόσμος αντιληφθεί τι σημαίνουν αυτά τα μέτρα, ασφαλώς και θα προκαλέσει σεισμό. Δυστυχώς όμως θα είναι αργά καθώς τα μέτρα θα έχουν περάσει και εμείς θα περιοριστούμε απλά στις… μούντζες!


    http://psifiakoohiro.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ