• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

    ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ…

    Οι Ευρωκρατιστές της Ε.Ε. εναντίον της Άμεσης Δημοκρατίας
    Αν και είναι ευρύτερα αποδεκτό ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Πάνος Καμμένος έδειξαν απαράδεκτα μεγάλη ανοχή στα τσιράκια των ευρωσυμμοριών εντός της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως επίσης και στην Διεθνή των Συμμοριών που ονομάζεται «Αγορές», η ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος ήταν η κορυφαία πράξη Άμεσης Δημοκρατίας, η οποία είναι ο μοναδικός αξιόπιστος και ελληνικός δρόμος για εξάλειψη της κρίσης και αυτών που την δημιουργούν. Μας οδηγούν σε μία χουντοποίηση της Ευρώπης με την Ε.Ε. και το ευρώ να είναι τα μεταλλαγμένα εργαλεία υποδούλωσης της Ευρώπης. Άλλο η Ευρώπη και άλλο η Ε.Ε.
    Οι Ευρωκρατιστές της Ε.Ε. εναντίον της Άμεσης Δημοκρατίας
    Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι η δημοσιοποίηση του δημοψηφίσματος υποχρέωσε τα δίκτυα του οργανωμένου πολιτικο-οικονομικού εγκλήματος, που ελέγχουν τις ηγεσίες της Ε.Ε., να εκδηλωθούν και να αποκαλύψουν τους ανθρώπους και τις μεθόδους τους, ώστε τώρα να έχουμε κάνει τη χαρτογράφηση και να γνωρίζουμε το ρόλο που παίζει ο καθένας. Δηλαδή το ίδιο το ευρωκρατικό, ευρωουνιτικό καθεστώς έκαψε αρκετές εφεδρείες του, χωρίς φυσικά να τις ρωτήσει.
    Επιβεβαιώθηκε η αντιδημοκρατικότητα και η πλήρως ολοκληρωτική φύση των ανθρώπων της Τρόικα και ιδιαίτερα της ηγεσίας της Ε.Ε. που απαιτούσαν την απόσυρση του δημοψηφίσματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηγεσία της Ε.Ε. αντιδρά σε δημοψηφίσματα, γεγονός που φωτίζει την αντίστασή της στην δημοκρατία ως έκφραση της θέλησης των πολιτών. Η ένταση και ο τόνος στην απέχθειά τους όταν μιλούν κατά του δημοψηφίσματος είναι πρωτόγνωρη.
    Συνεπώς, αποκαλύφθηκε η ανθελληνική ταυτότητα της σημερινής ηγεσίας της Ε.Ε.. Η Ε.Ε. δεν είναι Ευρώπη. Άλλο Ε.Ε. και άλλο Ευρώπη. Οι εκδηλώσεις Άμεσης Δημοκρατίας (όπως είναι σήμερα τα δημοψηφίσματα) είναι το θεμέλιο του Ελληνισμού και από τα χαρακτηριστικότερα αναγνωριστικά του που εκτιμούνται διαχρονικά σε όλο τον κόσμο. Όποιοι τα πολεμούν αυτά, όπως με αντίθεσή τους στο δημοψήφισμα, είναι ανθέλληνες. Είναι απλούστατο.
    Το οργανωμένο έγκλημα των ευρωουνιτών που έχουν την Ευρωπαϊκή Ένωση να μολύνει με ολοκληρωτισμό την Ευρώπη μας, ΔΕΝ είναι Ευρωπαίοι, είναι ευρωουνίτες, της ένωσης για γερμανική χουντοποίηση της Ευρώπης, είναι ευρωχουντικοί. Εμείς είμαστε οι Ευρωπαίοι και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός σήμερα περιλαμβάνει τη Ρήξη και Σύγκρουση με τις φεουδαρχικές συμμορίες συμφερόντων που ελέγχουν την Ε.Ε.
    Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το δημοψήφισμα μάς λέει ότι η εφαρμογή και εγκατάσταση αμεσοδημοκρατικών ενεργειών, δράσεων, διαδικασιών, δομών κλπ είναι το φυσικά αποδεκτό και σίγουρο όπλο για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη από την Κατοχή των Ευρωουνιτών στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Πεδία Άμεσης Δημοκρατίας μπορεί, άμεσα, να είναι η αξιοποίηση της Δημόσιας Τηλεόρασης με την ΕΡΤ να ανοίγει στην αμεσοδημοκρατική διαμόρφωση από τους πολίτες, μπορεί επίσης να είναι στην αξιολόγηση των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών από τους πολίτες-κατόχους των συχνοτήτων, στη θέσπιση εκλογικού συστήματος απλής αναλογικής ενιαίου ψηφοδελτίου με πεδία Άμεσης Δημοκρατίας στις εκλογές και φυσικά στη συχνότερη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων.
    Με αυτή την επιστροφή στις πηγές του πολιτισμού μας και της δύναμής μας από την Αρχαιότητα, στο Βυζάντιο-Ρωμανία και στη σύγχρονη εποχή εξοντώναμε κάθε μορφή και εκδήλωση ολοκληρωτισμού και ανθελληνισμού.
    George Asias

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ