• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

    Σοκ και δέος! Έρχεται το τέλος σας!

    Φόβος, τρόμος, σοκ, δέος, έσχατες μέρες, κοροϊδία, οικονομική τρομοκρατία, καταστροφή και άλλα πολλά...λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό στο σύνολο των sites του διαδικτύου. 

    Ο σκοπός όλων αυτών είναι αφενός η τρομοκράτησή σας σε βαθμό παράλυσης και αφετέρου το κέρδος (ο τρόμος βγάζει πολύ χρήμα στις μέρες μας). 
    Να προσέχετε αδέλφια. Να προσέχετε τι ακούτε και διαβάζετε αφού όλοι όσοι σας παρασέρνουν σε αυτό το φαύλο γαϊτανάκι δεν πρόκειται να σταματήσουν, γίνουν δεν γίνουν οι βλακείες που αναφέρουν. 
    Μη ξεχνάτε πως εσείς έχετε τη δύναμη να επιλέξετε το τι θα διαβάζετε και τι θα ζήσετε. Ο φόβος σας τους τρέφει και τους ενισχύει. Όλοι βασίζονται στο φόβο σας. 
    Μη τους δίνετε τη δύναμη να σας τρομοκρατούν. Μη τους δίνετε με την παρουσίας σας τη δύναμη να σας χειραγωγούν. Επιλέξτε να ενημερώνεστε από σελίδες που σας σέβονται και που κερδίζετε εσείς, όχι σε χρήμα, αλλά σε γνώση και θετική ψυχολογία. 
    Προσέξτε αδέλφια. Δεν χρειάζεται μεγάλη παρατηρητικότητα για να καταλάβετε ποιοι είναι, με ποιόν τρόπο χειρίζονται τις λέξεις και τα γεγονότα και ποιο σκοπό έχουν. 
    Μη ξεχνάτε η επιλογή είναι δική σας. Βγάλτε από τη ζωή σας τα ψυχικά σκουπίδια. 
     


    Πείτε τους όχι και δείτε το τέλος τους. Πείτε τους το τελευταίο αντίο και γυρίστε την πλάτη σας στην εικονική τρομοκρατία τους. 

    Πείτε τους " έρχεται το τέλος σας " και όχι το δικό μας. 

    Να είστε καλά αδέλφια και να φροντίζετε πάντα τους εαυτούς σας. 
    Αφύπνιση συνείδησης.
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ