• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

    Φρίκη! Βίαζε ασθενείς στα Επείγοντα και τραβούσε βίντεο - Ακόμα και ανήλικα τα θύματά του

    Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 29χρονου νοσοκόμου Andrew Hutchinson που βίαζε γυναίκες στο τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου John Radcliffe στην Οξφόρδη και βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του.
    Ο 29χρονος συνελήφθη όταν έγινε αντιληπτός να βιντεοσκοπεί γυναίκες και κορίτσια στο White Horse Leisure Centre στο Abingdon. 


    Όταν οι ερευνητές έψαξαν το σπίτι του βρήκαν ανατριχιαστικά βίντεο που είχε τραβήξει ενώ βίαζε τα θύματά του στο τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου John Radcliffe στην Οξφόρδη. 

    Ομολόγησε ότι βίασε μια 18χρονη τον Οκτώβριο του 2011 και μια 35χρονη γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2012 ενώ ήταν αναίσθητες στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου όπου εργαζόταν στην Οξφόρδη και δήλωσε ένοχος σε 27 κατηγορίες βιασμού και ηδονοβλεψίας.

    Από το νοσοκομείο John Radcliffe εκφράζουν τη λύπη τους μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον πρώην νοσηλευτή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. 

    "Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα που προδόθηκε η εμπιστοσύνη τους ενώ νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο μας. Έχουμε συγκλονιστεί και δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για τη συμπεριφορά του. 

    Απογοήτευσε τόσο τους ασθενείς που του αναθέσαμε τη φροντίδα τους όσο και τους συναδέλφους του", επισημαίνουν, τονίζοντας πως αποτελεί πάντα πρώτη τους προτεραιότητα η ασφάλεια των ασθενών τους. 

    Είχε επιτεθεί σε δύο ακόμα γυναίκες όταν εργάστηκε ως εθελοντής στην ιατρική σκηνή του Wilderness Festival το 2013, ενώ οι αρχές ανακάλυψαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του, σε μια κάρτα μνήμης και τη φωτογραφική του μηχανή. 

    Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι όλα τα θύματά του, που ανέρχονται σε 29 και ήταν ακόμα και ηλικίας 10 ετών, αγνοούσαν τα εγκλήματά του επειδή ήταν αναίσθητα ή τραβούσε βίντεο στα κρυφά. 

    Ο 29χρονος Andrew Hutchinson, που τελεί υπό κράτηση, αναμένεται να καταδικαστεί για 27 κατηγορίες βιασμού και ηδονοβλεψίας στις 27 Απριλίου. 



    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ