• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

    ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ: ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και… θα την κάνεις να σε δείρει από αγάπη

    Η καλύτερη Πρωταπριλιάτικη φάρσα που μπορείς να της κάνεις
    Λένε πως «όποιος αγαπά παιδεύει» και αυτό το app που ανακαλύψαμε είναι εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κότσια, κοπέλα και ένα iPhone.
    Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια κοπέλα που στο άκουσμα ενός συγκεκριμένου γυναικείου ονόματος, μεταμορφώνεται σε μανιασμένο πλάσμα και ισοπεδώνει κάθε έννοια λογικής ή τακτ.
    Αυτό το όνομα μπορεί να είναι μιας εντυπωσιακής συναδέλφου στη δουλειά, μιας κοπέλας που απλά τυχαίνει να σου λέει καλημέρα στη γειτονιά, η ακόμη καλύτερα μιας πρώην. Συγκεκριμένα ΤΗΣ πρώην. Όλοι έχουμε από μία. Ειδικά αν η κοπέλα σου είναι ζηλιάρα, τότε σίγουρα έχεις και δύο.
    Πως ακριβώς λειτουργεί
    Οι developer του συγκεκριμένου app έχουν δημιουργήσει τέσσερα μηνύματα εκ των οποίων εσύ μπορείς να επιλέξεις το ένα και να το στείλεις στον εαυτό σου σε προκαθορισμένο χρόνο και μάλιστα πληκτρολογώντας ότι όνομα θες να εμφανιστεί ως αποστολέας!
    pic-from-site
    Τα μηνύματα που μπορείς να επιλέξεις έχουν 4 διαβαθμίσεις, σύμφωνα με το πόσο μακριά θες να το τραβήξεις. Μπορείς να διαλέξεις από έναν απλό διάλογο, όπως «μου λείπεις, θέλω να σε δώ», μέχρι το «είμαι έγγυος στο παιδί σου». Όχι απλώς ένα μήνυμα, αλλά μία ολόκληρη συνομιλία και μάλιστα με την ένδειξη typing!
    messages-screenshots
    Όταν λοιπόν επιλέξεις το μήνυμα που σε εκφράζει και πληκτρολογίσεις το όνομα του αποστολέα που την ταράζει, πατάς ΟΚ, η οθόνη μαυρίζει και ύστερα απο 50’’ έρχεται στο κινητό σου το μήνυμα.
    Setup-screenshots
    Φρόντισε να είσαι κάπου μακριά, όπως στην κουζίνα ή στο μπάνιο, ωστε να το ανοίξει μόνη της, γιατί σε αυτό το σημείο η μαγεία αρχίζει!
    Μόλις η κοπέλα σου πατήσει «εμφάνιση» στο μήνυμά σου, η μπροστινή κάμερα του κινητού σου αρχίζει να καταγράφει εν αγνοία της, την αντίδρασή της, καθώς διαβάζει την συνομιλία, μέχρι την στιγμή που εσύ θα επιλέξεις να φανερώσεις την φάρσα, δίνοντας εντολή στην εφαρμογή να σταματήσει.
    ending+video-screenshots
    Η Κατάληξη…
    Αν έχεις τα «balls», λοιπόν, η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.
    Μπαίνεις στο App Store πληκτρολογείς Girlfriend Prank (κάνει 0.99c), ακολουθείς τα 3 βήματα και μέσα στα επόμενα 45’’ έχεις στο κινητό σου μία «βόμβα», η οποία θα σε στείλει ή στο χαλάκι της εξόδου ή στην καλύτερη περίπτωση, για διανυκτέρευση στον καναπέ!
    Το μόνο σίγουρο είναι πως εσύ θα γελάς και στις δυο περιπτώσεις…
    Την εφαρμογή μπορείς να την βρεις και εδώ:
    https://itunes.apple.com/app/id970475835
    Το site τους είναι:
    http://www.girlfriendprank.com
    villans-laupgh

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ