• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

    Νέο σενάριο -Ο Andreas Lubitz έριξε το αεροπλάνο λόγω ερωτικής απογοήτευσης

    Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η αεροπορική τραγωδία στις Αλπεις αλλά και οι καταιγιστικές αποκαλύψεις για τα αίτια της συντριβής. Οπως έγινε χθες γνωστό από τον εισαγγελέα της Μασσαλίας, ο 28χρονος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings ήταν αυτός που το έριξε.
    Αρμόδιοι, όπως ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, αλλά και ο εισαγγελέας της Μασσσαλίας στις δηλώσεις τους ουσιαστικά απέκλεισαν, ή τουλάχιστον έδωσαν πολύ μικρές πιθανότητες στο σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης, ο 28χρονος δηλαδή να ενεργούσε για λογαριασμό κάποιων άλλων θέλοντας να προκαλέσει μακελειό.
    Ο Αndreas Lubitz ήταν φανατικός με τη γυμναστική
    Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες όλα δείχνουν ότι ο 28χρονος Andreas Lubitz, πιθανότατα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και θέλησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας στο θάνατο μαζί του ακόμη 149 ψυχές.
    Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 28χρονος πιλότος πιθανότατα πέρασε κάποια «προσωπική κρίση» κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης που τον οδήγησε στο να λάβει την απόφαση αυτή που πήρε με τα τραγικά αποτελέσματα.
    Παράλληλα, στη Γερμανία διακινείται η πληροφορία ότι ο Andreas Lubitz προσπαθούσε να ξεπεράσει μια αποτυχημένη σχέση και ότι αυτός μπορεί να ήταν ένας λόγος που τον έκανε να ρίξει το αεροπλάνο.
    Η θεωρία αυτή άρχισε να κυκλοφορεί έντονα λίγες ώρες αφότου η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση ανακοίνωσε ότι έχει κάνει μια «σημαντική ανακάλυψη» κατά τη διάρκεια της τετράωρης έρευνας στο διαμέρισμα του Lubitz, στο οποίο λέγεται ότι συγκατοικούσε με τη φίλη του.
    Γερμανοί  αστυνομικοί φεύγουν από το σπίτι του Lubitz με τα ευρήματα στις κούτες
    Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την ανακάλυψή τους που ενδεχομένως να λύνει το μυστήριο, ωστόσο, επέμειναν ότι δεν πρόκειται για σημείωμα αυτοκτονίας.
    Αίσθηση προκαλούν, επίσης, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του νεαρού, που θέλουν τον 28χρονο να έπασχε από  κατάθλιψη (μάλιστα λέγεται ότι αυτός ήταν και ο λόγος που είχε διακόψει την εκπαίδευσή του για κάποια διάστημα), αλλά και από «επαγγελματική εξουθένωση».
    Πάντως, ο επικεφαλής της Lufthansa Κάρστερ Σπορ, μητρική της Germanwings, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, αφού δήλωσε αποσβολωμένος απο την τροπή της τραγωδίας, ανέφερε ότι ο νεαρός πιλότος είχε περάσει όλες τις δοκιμές, όλες τις ιατρικές εξετάσεις, «ήταν 100%  ικανός να πετάξει χωρίς κανένα περιορισμό». «Εχουμε στη Lufthansa ένα σύστημα αναφοράς όπου το πλήρωμα μπορεί να αναφέρει -χωρίς καμία ποινή- τα προβλήματά του, είτε να υποβάλει έκθεση σχετικά με τα προβλήματα των άλλων».
    Οι αστυνομικοί μετά τις έρευνες στο σπίτι του Lubitz:



    Πηγή: iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ