• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

    Oλιβερ Στόουν: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραπλανά τους πολίτες για την κατάρριψη του B777"

    O διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν (και πολύ γνωστός για τον φιλελληνισμό του) απορρίπτει την εκδοχή της αμερικανικής κυβέρνησης για κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing 777 από τους ρωσόφωνους επαναστάτες!
    Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Στόουν τονίζει την αναγκαιότητα να εξεταστούν τα στοιχεία που έφεραν στην δημοσιότητα οι δημοσιογράφοι-ερευνητές Ρόμπερτ Πάρι και Πέπε Εσκομπάρ.
    «Είναι πολύ καλό για να είναι αλήθεια. Μετά τη μαζική βιασύνη των αμερικανικών ΜΜΕ να αποφασίσουν για το θέμα, παρακαλώ διαβάστε την συναρπαστική θεωρία δύο έντιμων ερευνητών δημοσιογράφων, οι οποίοι προχώρησαν βαθύτερα από την προπαγάνδα της 4ης εξουσίας μας. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας αχρείαστα επικίνδυνης κατάστασης, λόγω της πολιτικής των ΗΠΑ», έγραψε ο Στόουν.
    Οι δημοσιογράφοι Ρόμπερτ Πάρι και Πέπε Εσκομπάρ, τονίζουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, εσκεμμένα παραπλανά τους Αμερικανούς πολίτες, σχετικά με την κατάρριψη του αεροσκάφους, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία γι αυτό και κατηγορούν την Ουκρανία ως υπεύθυνη για το συμβάν.
    Το βίντεο που αποκάλυψε το defencenet.gr με την εκτόξευση του BUK-M1 στις 17 Ιουλίου αναμεταδόθηκε στην Ελλάδα από εκατοντάδες site και blogs, πλην των συστημικών και των εχόντων ιδιαίτερη και στενή σχέση με τις πρεσβείες των ΗΠΑ και της Γερμανίας... 

    defencenet

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ