• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

    ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΤΩΝ ΗΠΑ;

    H εκπρόσωπος Τύπου του State Departement , Jen Psaki, ελληνοπολωνικής καταγωγής, στις 29/07/14 προσήρθε στο podium της ενημέρωσης των ξένων ανταποκριτών , φορώντας μπότα μόνο στο ένα πόδι!

    Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

     Το φαιδρό θέαμα της εκπροσώπου Τύπου του Υπ.Εξ. των ΗΠΑ, Jen Psaki ενώπιον των δημοσιογράφων δημιούργησε πλήθος περιπαιχτικών σχολιασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία και εξαπλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα. Το περιστατικό προκάλεσε πολλές συζητήσεις για τις πιθανές εκδοχές μιας τέτοιας αλλοπρόσαλης εμφάνισης. Κάποιοι ξεπερνούσαν το θέμα με τη δικαιολογία ότι θα την χτυπούσε στο πόδι ή ότι δεν είχε αρκετό χρόνο , ενώ άλλοι χρήστες του διαδικτύου την χαρακτήριζαν ως διαταραγμένη και ψυχοπαθητική προσωπικότητα.

    psaki
    psaki

    Το βίντεο διάρκειας 41 λεπτών που αναρτήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης, έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες χρήστες να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές αλλά και να απομονώσουν το πρώτο λεπτό της εισόδου της ενώπιον του σοβαροφανούς ακροατηρίου φορώντας μόνο τη μία μαύρη μπότα!

    δείτε το στιγμιότυπο από το βίντεο



    Το πιο αστείο είναι ότι σύμφωνα με την ρωσική sveda TV, η ίδια η Psaki δήλωσε μετά το σάλο που προκάλεσε “ότι την πονάει το πόδι της και ως εκ τούτου αυτή θα είναι η αμφίεσή της για τις επόμενες έξι εβομάδες”.

    Διερωτάται κανείς: είναι απαραίτητο να φοράει μια ψηλή μπότα στο ένα πόδι και όχι το αναπαυτικό υπόδημα και στα δυο πόδια;

    dimpenews.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ