• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

    Σταντάρ Λιέγης - Παναθηναϊκός Χτίζει τις βάσεις για το όνειρο του Champions League

    Αποφασισμένος να κάνει το πρώτο βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στα play offs του Champions League είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 στη Λιέγη τη Σταντάρ (OTE Sport1).
    Στο πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επιθυμεί να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να επιβάλλει το δικό του παιχνίδι στερώντας του έτσι το ρυθμό.
    Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή 11άδα αφού Μλάντεν Πέτριτς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ο οποίος έχει ένα δίλημμα μόνο στη μεσαία γραμμή μεταξύ Πράνιτς και Λαγού. Ο Κροάτης έχει ...ρέντα κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, καθώς είχε σκοράρει τρεις φορές εναντίον της στα δύο ματς με το Αμβούργο για το Europa League της σεζόν 2009-10.
    Μια πιθανή ενδεκάδα απαρτίζεται από τους Κοτσόλη, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς και Μπεργκ.
    Η Σταντάρ από την πλευρά της θα παίξει φουλ επιθετικά για να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να αποσπάσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου την επόμενη Τρίτη (5/8, στις 21:00).

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ