• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

    Προκλητικό πόστερ: Ταινία κάνει πρεμιέρα 9/11 με τα χελωνονιτζάκια να πηδούν από φλεγόμενο ουρανοξύστη

    Διαβάστε τον λόγο που χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου επέκριναν τον τρόπο προβολής της ταινίας "Teenage Mutant Ninja Turtles" στην Αυστραλία.
    Συγγνώμη ζήτησε η Paramount Pictures για την αφίσα της επερχόμενης ταινίας της "Teenage Mutant Ninja Turtles" στην οποία τέσσερις ήρωες να πηδούν από ένα ουρανοξύστη που φλέγεται.
    Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της  Paramount Pictures στην Αυστραλία φαίνεται ο φλεγόμενος ουρανοξύστης ενώ αναφέρεται ότι η ταινία βγαίνει στην μεγάλη οθόνη την 11 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να σοκάρει τους χρήστες παραλληλίζοντας την αφίσα με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.
    Η εν λόγω αφίσα εμφανίστηκε επίσης στην επίσημη σελίδα στο Facebook, που έχει περισσότερους από έξι εκατομμύρια οπαδούς.
    "Λυπούμαστε βαθιά για  τα υλικά μάρκετινγκ προώθησης της 11ης Σεπτεμβρίου στην  Αυστραλία" δήλωσε η Paramount Pictures μέσω Email στο πρακτορείο Reuters.
    Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Megan Fox και ο Johnny Knoxville και παράγεται από το σκηνοθέτη των "Transformers",  Michael Bay ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Πηγή: reuters

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ