• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

    Το νηπιαγωγείο του τρόμου

    Νηπιαγωγοί κακοποιούσαν παιδιά και τα κοίμιζαν με κρασί
    Κάμερα ασφαλείας αποκάλυψε την κακοποίηση - Δείτε το βίντεο

    Αξέχαστη θα μείνει σε δεκάδες γονείς στην ρουμανική πόλη Κωνστάντζα η στιγμή όπου βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας αποκάλυπτε ότι οι νηπιαγωγοί στους οποίος είχαν εμπιστευτεί τη φύλαξη των ανήλικων παιδιών τους, τα κακοποιούσαν.


    Η αλήθεια αποκαλύφθηκε στους γονείς όταν οι νηπιαγωγοί του «Μικρού Βασιλείου» έκαναν το «λάθος» να ξεχάσουν και μετά το μεσημέρι ανοικτές τις κάμερες στον χώρο. Οι συγκεκριμένες κάμερες λειτουργούσαν από τις 9 το πρωί έως τις 12 δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους τις ώρες του παιχνιδιού και της διδασκαλίας. Μετά τις 12 το μεσημέρι οι κάμερες έσβηναν και τότε... άρχιζε το ξύλο.

    Όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος των γονιών, καθώς το θέμα έχει φτάσει στα ρουμανικά δικαστήρια, οι νηπιαγωγοί του σταθμού, το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε νόμιμη άδεια λειτουργίας, έβαζαν κόκκινο κρασί στους χυμούς των παιδιών ώστε να τους προκαλέσουν υπνηλία και στη συνέχεια τους προσέφεραν καφέ για να τα ξυπνήσουν και να συνέλθουν μέχρι να τα παραδώσουν στους γονείς τους.

    Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Dailymail ακούγεται μία εκ των υπαλλήλων να φωνάζει: «Αν δεν κάνεις ό,τι σου λέω, θα σου ρίξω μπουνιά στο κεφάλι. Απλά πήγαινε για ύπνο ή θα σε δείρω πολύ άσχημα και μετά θα σε αφήσω έξω στο κρύο».

    Στο ίδιο βίντεο διακρίνονται τα παιδιά, ηλικίας περίπου πέντε ετών, να σπρώχνονται από τις υπαλλήλους, να πέφτουν κάτω και μετά εκείνες να τα σέρνουν στο πάτωμα επειδή αυτά αρνούνται να κοιμηθούν ή νυστάζουν πολύ για να ξυπνήσουν.

    Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα το νηπιαγωγείο εξακολουθεί να λειτουργεί χάρη σε ένα νομικό παραθυράκι, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο 





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ