• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

    Δείτε πως μπορείτε να κρατήσετε «μαλακό» το παγωτό στην κατάψυξη!

    Δεν είναι λίγες οι φορές που μία υπογλυκαιμική τάση σας οδηγεί στην κατάψυξη για λίγο παγωτό! Η ανάγκη είναι μεγάλη ωστόσο το «παγωτό» δεν ανταποκρίνεται στις ορέξεις σας… έχει παγώσει, έχει πετρώσει και εσείς καλείστε να δώσετε ολόκληρη μάχη παλεύοντας από τη μία με το παγωτο και από την άλλη με την υπογλυκαιμία!


    Το αποτέλεσμα τα καταφέρνετε αλλά αφού έχετε, σαν άλλος Γιούρι Γκέλερ, στραβώσει τα μισά και παραπάνω κουτάλια της κουζίνας στα οποία καταλήξατε αφού σπάσατε τα δύο ειδικά εργαλεία για το σερβίρισμα παγωτού!

    Όσο για τα χέρια σας… αυτά ήδη πονούν αφόρητα! Το ένα από την πίεση να κόψει το παγωτό και το άλλο από το πάγωμα που προκάλεσε το παγωτό που προσπαθούσε να συγκρατήσει για να μην φύγει από τον πάγκο της κουζίνας και πέσει στο πάτωμα με τις γνωστές «ολέθριες» συνέπειες!

    Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν καθώς ένα ιδιαίτερα απλό «τρικ» θα σας λύσει τα χέρια! Πρόκειταί για ένα μοναδικό κόλπο που υπόσχεται να κρατήσει το παγωτό σας «μαλακό» για πολύ καιρό!

    Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

    - Τοποθετούμε το κουτί του παγωτού μέσα σε ένα πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι

    - Αφαιρούμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε από το σακουλάκι

    - Κλείνουμε το πλαστικό φερμουάρ

    - Τοποθετούμε στην κατάψυξη



    kontranews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ