• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

    Δεν είναι πλάκα: Την Κυριακή μη βγείτε από τα σπίτια σας, θα μας ψεκάζουν – Βγήκε ανακοίνωση

    Κάποιοι το πιστεύουν, ευτυχώς οι λιγότεροι, ότι μας ψεκάζουν για να καταστείλουν το φρόνημά μας ως λαού. Έχουν φτάσει μάλιστα και πολιτικοί όπως ο Φώτης Κουβέλης και ο Μάκης Βορίδης να καταθέσουν ερωτήσεις στη Βουλή.
    Κι όμως, για τους περισσότερους, που δεν πιστεύουν εκδόθηκε ακόμη και επίσημη ανακοίνωση.
    Την Κυριακή θα γίνουν αεροψεκασμοί και συνιστάται να μην κυκλοφορούν άνθρωποι κατά τη δύση του ήλιου.
    Βεβαίως, οι αεροψεκασμοί θα είναι αθώοι, ή τουλάχιστον έτσι μας λένε, καθώς θα αφορούν στην καταπολέμηση των κουνουπιών. Θα διεξαχθούν στην ευρύτερη περιοχή της Χαλάστρας, των Μαλγάρων, της Σίνδου και του Ανατολικού του νομού Θεσσαλονίκης.
    Σύμφωνα με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο αεροψεκασμός θα ξεκινήσει κατά τη δύση του ηλίου και για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τις δύο ώρες. Η εφαρμογή δεν θα γίνει σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο κατά την εκτέλεση της πτήσης από και προς τις περιοχές εφαρμογής ενδέχεται το ελικόπτερο να διέλθει κοντά από κατοικημένες περιοχές, χωρίς αυτό να εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
    Προκειμένου να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις, η υπηρεσία συνιστά να μην κυκλοφορούν άνθρωποι και ζώα κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης του ψεκασμού στο φυσικό και αγροτικό περιβάλλον των παραπάνω περιοχών.

    koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ