• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

    Απίστευτο...Την απέλυσαν επειδή είχε τατουάζ στο πόδι (Φωτογραφίες)

    «Σκούρα» τα βρήκε μία 38χρονη η οποία εργαζόταν για πέντε μήνες ως στέλεχος στην εταιρεία Salisbury FM στην Βρετανία αφού οι εργοδότες της, σύμφωνα με την ίδια, της ανακοίνωσαν πως έληξε η σύμβασή της εξαιτίας ενός τατουάζ που είχε στο αριστερό της πόδι!
    Το όνομα της κοπέλας είναι Milton Keynes και άκουγε τους προϊσταμένους της να την επαινούν για την αποτελεσματικότητά της αλλά το τατουάζ πεταλούδα αποτέλεσε την… πέτρα του σκανδάλου.

    Από την πλευρά της η Jo Perkins αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας αφού όπως υποστηρίζει το τατουάζ της είναι εμφανές μόνο όταν φοράει φόρεμα.

    Σημειώνεται πως πριν την απόλυσή της είχε δεχθεί παρατηρήσεις από τα ανώτατ στελέχη για το τατουάζ αλλά την είχαν συμβουλεύσει να βάλει ένα τσιρότο για να το καλύψει.

    Στο μεταξύ, εκπρόσωπος της εταιρείας σημειώνει πως δεν υπάρχει περιορισμός τατουάζ στην Salisbury FM αλλά η επιχείρηση ζητά να καλύπτονται προκειμένου να μην είναι εμφανή. «Δεν απαγορεύουμε τα τατουάζ, απαγορεύουμε αυτά να είναι ορατά», ανέφερε χαρακτηριστικά.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ